Başkanlar FETÖ Davasına Gitti

Spor 25.10.2018 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkanlar FETÖ Davasına Gitti

AK Parti Kocaeli Teşkilatları, belediye Başkanlarıyla beraber davanın görüldüğü Kandıra Cezaevi’ne giderek duruşmayı yakından takip etti.

15 Temmuz FETÖ darbe Girişimi’ne yönelik Donanma Davası’nın karar duruşması dün gerçekleştirildi. 15 Temmuz gecesi Donanma Komutanlığı’na operasyon düzenleyen, Komutanları kaçıran hainlerin yargılanmasında karar aşamasına gelinirken, davayı başından beri yakından takip eden AK Parti Teşkilatları ve belediye başkanları, karar duruşmasında da izleyici olarak yerlerini aldılar. İstiklalimize yönelik hain girişime karşı AK Parti Teşkilatları bir kez daha sert tepki gösterdi. Duruşmaya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, diğer ilçe belediye başkanları ile AK Parti ilçe Başkanları ve yönetimleri katıldı. BİZİM İÇİN ÖNEMLİ Cezaevi önünde basın açıklaması gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “FETÖ davalarından öyle bir karar çıkmalıdır ki her birimizin vicdanının rahatlayacağı bir karar olmalıdır. Her ne kadar yalanlara sığınsalar, kendilerini 'sütten çıkan ak kaşık' gibi göstermeye çalışsalar da bu hainler mahkemelerde en ağır bedeli ödeyeceklerdir. Bu davaları takip etmek bizim için çok önemli. Çünkü 15 Temmuz darbe girişimi 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının ve bu topraklara ümit bağlamış en temel hakkı olan yaşama hakkına yapılmış bir saldırıdır.” diye konuştu. MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ Eryarsoy, hukuk içerisinde, mahkemelerin karar verdiği şekilde bugün adaletin tecellisini beklediklerini dile getirerek, “FETÖ davalarından öyle bir karar çıkmalıdır ki her birimizin vicdanının rahatlayacağı bir karar olmalıdır.  Bugün darbeye kalkışanlar, hainlik yapanların da bir daha buna cesaret edememesi lazım. Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale Savaşı'nda nasıl birlik ve beraberlik içerisinde olduysak aynı şekilde bu vatanın bekası, savunması için bugüne kadar nasıl bedel ödediysek Allah'ın izniyle yarın da bedel ödemeye hazırız. Şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel ülkemizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
AK Parti Kocaeli Teşkilatları, belediye Başkanlarıyla beraber davanın görüldüğü Kandıra Cezaevi’ne giderek duruşmayı yakından takip etti.

15 Temmuz FETÖ darbe Girişimi’ne yönelik Donanma Davası’nın karar duruşması dün gerçekleştirildi. 15 Temmuz gecesi Donanma Komutanlığı’na operasyon düzenleyen, Komutanları kaçıran hainlerin yargılanmasında karar aşamasına gelinirken, davayı başından beri yakından takip eden AK Parti Teşkilatları ve belediye başkanları, karar duruşmasında da izleyici olarak yerlerini aldılar. İstiklalimize yönelik hain girişime karşı AK Parti Teşkilatları bir kez daha sert tepki gösterdi. Duruşmaya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, diğer ilçe belediye başkanları ile AK Parti ilçe Başkanları ve yönetimleri katıldı.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Cezaevi önünde basın açıklaması gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “FETÖ davalarından öyle bir karar çıkmalıdır ki her birimizin vicdanının rahatlayacağı bir karar olmalıdır. Her ne kadar yalanlara sığınsalar, kendilerini 'sütten çıkan ak kaşık' gibi göstermeye çalışsalar da bu hainler mahkemelerde en ağır bedeli ödeyeceklerdir. Bu davaları takip etmek bizim için çok önemli. Çünkü 15 Temmuz darbe girişimi 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının ve bu topraklara ümit bağlamış en temel hakkı olan yaşama hakkına yapılmış bir saldırıdır.” diye konuştu.

MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Eryarsoy, hukuk içerisinde, mahkemelerin karar verdiği şekilde bugün adaletin tecellisini beklediklerini dile getirerek, “FETÖ davalarından öyle bir karar çıkmalıdır ki her birimizin vicdanının rahatlayacağı bir karar olmalıdır.  Bugün darbeye kalkışanlar, hainlik yapanların da bir daha buna cesaret edememesi lazım. Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale Savaşı'nda nasıl birlik ve beraberlik içerisinde olduysak aynı şekilde bu vatanın bekası, savunması için bugüne kadar nasıl bedel ödediysek Allah'ın izniyle yarın da bedel ödemeye hazırız. Şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel ülkemizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.