Başkanlar, Genel Merkez’de toplantılara katıldı

Kocaeli 12.10.2016 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkanlar, Genel Merkez’de toplantılara katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği Büyükşehir ve İl Başkanları ile 112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantılarına katıldı.  Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın düzenlediği Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları değerlendirme toplantısının yanı sıra 112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına da katıldı. AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya toplantıya başkanlık yaptı.   HİZMETLER DEĞERLENDİRİLDİ, İSTİŞARELER YAPILDI AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen Büyükşehir ve İl Başkanları toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanları Melih Gökçek, Recep Altepe, Mehmet Sekmen ve diğer Belediye Başkanlarıyla görüşme gerçekleştirildi. Toplantı da yerel yönetimlerde ki hizmetler değerlendirilirken, genel konularda da istişareler yapıldı. Bunun yanı sıra illerde ki mevcut yatırımlarda masaya yatırıldı.   GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA DA KATILDI Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Başbakanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da bir konuşma gerçekleştirdiği 112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına da katıldı. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Başkan Vekili ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ile İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın da hazır bulunduğu toplantıda, Başbakan Binali Yıldırım gündeme dair bir konuşma yaptı.

Başkan Karaosmanoğlu, Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği Büyükşehir ve İl Başkanları ile 112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantılarına katıldı. 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın düzenlediği Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları değerlendirme toplantısının yanı sıra 112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına da katıldı. AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya toplantıya başkanlık yaptı.
 
HİZMETLER DEĞERLENDİRİLDİ, İSTİŞARELER YAPILDI
AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen Büyükşehir ve İl Başkanları toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanları Melih Gökçek, Recep Altepe, Mehmet Sekmen ve diğer Belediye Başkanlarıyla görüşme gerçekleştirildi. Toplantı da yerel yönetimlerde ki hizmetler değerlendirilirken, genel konularda da istişareler yapıldı. Bunun yanı sıra illerde ki mevcut yatırımlarda masaya yatırıldı.
 
GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA DA KATILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Başbakanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da bir konuşma gerçekleştirdiği 112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına da katıldı. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Başkan Vekili ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ile İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın da hazır bulunduğu toplantıda, Başbakan Binali Yıldırım gündeme dair bir konuşma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.