19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkanlar İMH Gebze’nin iftarında buluştu

Gebze 17.05.2019 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkanlar İMH Gebze’nin iftarında buluştu

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Gebze Kuştepe Mesire Alanı Tesisleri’nde iftar yemeği verdi.  İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze’nin düzenlediği iftara; Kocaeli Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Gebze’deki pek çok camiayı bir araya getiren iftar davetine İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze mensupları ve gönüllüleri ile Gebze bölgesindeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. BEREKET AYI Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında kısa bir selamlama konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Ramazan ayının getirdiği manevi atmosferin birleştirici yönüne vurgu yaparak, Gebze’deki pek çok camianın bir araya geldiği iftarda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze Başkanı Musa Öztürk de, Ramazan ayının Kur’an, oruç, paylaşma ve dayanışma gibi yüce değerleri öne çıkaran bereketli bir ay olduğunu ifade ederek, davete katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftara iştirak eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, davetlilerle tanıştıktan sonra İMH mensupları ve konuk sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.  

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Gebze Kuştepe Mesire Alanı Tesisleri’nde iftar yemeği verdi.  İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze’nin düzenlediği iftara; Kocaeli Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Gebze’deki pek çok camiayı bir araya getiren iftar davetine İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze mensupları ve gönüllüleri ile Gebze bölgesindeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

BEREKET AYI

Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında kısa bir selamlama konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Ramazan ayının getirdiği manevi atmosferin birleştirici yönüne vurgu yaparak, Gebze’deki pek çok camianın bir araya geldiği iftarda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze Başkanı Musa Öztürk de, Ramazan ayının Kur’an, oruç, paylaşma ve dayanışma gibi yüce değerleri öne çıkaran bereketli bir ay olduğunu ifade ederek, davete katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftara iştirak eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, davetlilerle tanıştıktan sonra İMH mensupları ve konuk sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.