Başkanlar karış karış gezdi

Kocaeli 19.08.2016 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkanlar karış karış gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Denizli göleti çevresinde vatandaşlarla yürüyüş sonrasında Gebze’nin mahalle statüsü kazanan eski köylerini ziyaret etti.

8 MAHALLEYE ÇIKARMA   Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Denizli göleti çevresinde vatandaşlarla birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptı. Yürüyüşün ardından, mahalle statüsü kazanan Gebze’nin eski köylerini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti. Denizli, Kargalı, Yağcılar, Tepemanayır, Ahatlı, Elbizli, Hatipler ve Duraklı mahallerini ziyaret eden Başkanlar, vatandaşların şikayet, talep ve görüşlerini dinledi, hasbihal etti. KÖŞKER’DEN KAÇAK YAPI UYARISI Mahalle ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kaçak yapılaşmanın önüne geçilmesi için mahalle sakinlerinden destek istediklerini dile getirdi. Vatandaşlardan kaçak yapı yapmamalarını isteyen Köşker, bunun sonuçlarının hem kendilerini hem de vatandaşı üzdüğünü ifade etti. Başka Köşker, “Kaçak yapılaşma en hassas olduğumuz konuların başında geliyor. O yüzden sizlerden ricamız, belediyeye müracaat etmeden herhangi bir yapının yapılmaması. Köylerde imar çalışmasına başladık ve yaklaşık otuz bölgeye böldük ki itirazlar olmasın. Bunlardan altı bölgenin uygulama çalışmaları bitiyor. Amacımız yılsonuna kadar bu işi şekillendirmek. Artık işin sonuna gelindi planlar bitince ve Büyükşehir’den geçince seneye yaza inşallah inşaatlarını yapabilirsiniz. Sizler bize yardımcı olun bu süreci en kısa zamanda bitirelim” dedi. AVRUPA’NIN KÖYLERİNDE GÜZEL OLACAK Köşker’in ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizim hedefimiz köylerimizi, Kocaeli’mizin bütün köylerini Avrupa’nın köylerinden daha güzel bir hale getirmek. Ama bu dediğimiz şey hemen olacak bir şey değil. Şehir planını yapılması için en az beş, altı yıl çalışılması gerekiyor. Biz bu çalışmalar yıllar önce başladık ve artık sonuna geldik. Tabi sadece planlama da yetmiyor, alt yapı çalışmalarının da tamamlanması gerekiyor. Kanalizasyonlarımız yapıldı ve atık suları araziye direk vermiyoruz arıtma sistemleri kuruyoruz. Bu anlamda Türkiye’de bir ilkiz köylerde arıtma sistemi yapan ilk belediyeyiz. Köylerimizi daha güzel hale getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Denizli göleti çevresinde vatandaşlarla yürüyüş sonrasında Gebze’nin mahalle statüsü kazanan eski köylerini ziyaret etti.

8 MAHALLEYE ÇIKARMA

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Denizli göleti çevresinde vatandaşlarla birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptı. Yürüyüşün ardından, mahalle statüsü kazanan Gebze’nin eski köylerini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti. Denizli, Kargalı, Yağcılar, Tepemanayır, Ahatlı, Elbizli, Hatipler ve Duraklı mahallerini ziyaret eden Başkanlar, vatandaşların şikayet, talep ve görüşlerini dinledi, hasbihal etti.

KÖŞKER’DEN KAÇAK YAPI UYARISI

Mahalle ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kaçak yapılaşmanın önüne geçilmesi için mahalle sakinlerinden destek istediklerini dile getirdi. Vatandaşlardan kaçak yapı yapmamalarını isteyen Köşker, bunun sonuçlarının hem kendilerini hem de vatandaşı üzdüğünü ifade etti. Başka Köşker, “Kaçak yapılaşma en hassas olduğumuz konuların başında geliyor. O yüzden sizlerden ricamız, belediyeye müracaat etmeden herhangi bir yapının yapılmaması. Köylerde imar çalışmasına başladık ve yaklaşık otuz bölgeye böldük ki itirazlar olmasın. Bunlardan altı bölgenin uygulama çalışmaları bitiyor. Amacımız yılsonuna kadar bu işi şekillendirmek. Artık işin sonuna gelindi planlar bitince ve Büyükşehir’den geçince seneye yaza inşallah inşaatlarını yapabilirsiniz. Sizler bize yardımcı olun bu süreci en kısa zamanda bitirelim” dedi.

AVRUPA’NIN KÖYLERİNDE GÜZEL OLACAK

Köşker’in ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizim hedefimiz köylerimizi, Kocaeli’mizin bütün köylerini Avrupa’nın köylerinden daha güzel bir hale getirmek. Ama bu dediğimiz şey hemen olacak bir şey değil. Şehir planını yapılması için en az beş, altı yıl çalışılması gerekiyor. Biz bu çalışmalar yıllar önce başladık ve artık sonuna geldik. Tabi sadece planlama da yetmiyor, alt yapı çalışmalarının da tamamlanması gerekiyor. Kanalizasyonlarımız yapıldı ve atık suları araziye direk vermiyoruz arıtma sistemleri kuruyoruz. Bu anlamda Türkiye’de bir ilkiz köylerde arıtma sistemi yapan ilk belediyeyiz. Köylerimizi daha güzel hale getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.