Başkanlar Kurulu Toplantısı Belek’te

Spor 30.09.2016 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkanlar Kurulu Toplantısı Belek’te

ASKF tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın detayları belli oldu. Toplantı 9-12 Ekim tarihleri arasında Antalya Belek’teki Rixos Premium Otel’de yapılacak.

Amatör kulüplerin başkanları ve protokolden oluşun yaklaşık 300 kişilik kafile 8 Ekim Cumartesi günü gece yarısına doğru otobüslerle yola çıkacak. Pazar, Pazartesi ve Salı günleri otelde çeşitli aktiviteler yapılacak. Kafile Perşembe sabah kahvaltısının ardından otelden ayrılıp İzmit’e dönecek. Bu yılki Başkanlar Kurulu toplantısına konuşmacı olarak Cumhurbaşkanı Danışmanı Hidayet Türkoğlu ile ünlü spor yazarı Erman Toroğlu’nun katılması kesinleşti. Bu listeye başka önemli isimlerin de katılması bekleniyor.     KARAOSMANOĞLU DA KATILACAK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katılacağı programa Kocaeli’deki tüm ilçelerin belediye başkanlarının da davet edildiği öğrenildi.
ASKF tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın detayları belli oldu. Toplantı 9-12 Ekim tarihleri arasında Antalya Belek’teki Rixos Premium Otel’de yapılacak.

Amatör kulüplerin başkanları ve protokolden oluşun yaklaşık 300 kişilik kafile 8 Ekim Cumartesi günü gece yarısına doğru otobüslerle yola çıkacak. Pazar, Pazartesi ve Salı günleri otelde çeşitli aktiviteler yapılacak. Kafile Perşembe sabah kahvaltısının ardından otelden ayrılıp İzmit’e dönecek. Bu yılki Başkanlar Kurulu toplantısına konuşmacı olarak Cumhurbaşkanı Danışmanı Hidayet Türkoğlu ile ünlü spor yazarı Erman Toroğlu’nun katılması kesinleşti. Bu listeye başka önemli isimlerin de katılması bekleniyor.    

KARAOSMANOĞLU DA KATILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katılacağı programa Kocaeli’deki tüm ilçelerin belediye başkanlarının da davet edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.