Başkanlar meclise katılmayacak

Kocaeli 19.08.2019 - 17:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkanlar meclise katılmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Ağustos Perşembe günü belediye başkanları ile Ankara'da bir araya gelecek. Bu durumda 22 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına AK Partili başkanlar katılamayacak. AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası belediye başkanları ilk bu hafta Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara’da bir araya gelecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi de Perşembe günü gerçekleştirilecek. Ankara’daki toplantı nedeniyle AK Partili belediye başkanları bu meclis toplantına katılamayabilir. Bu durumda Büyükşehir Meclisi’ni Yaşar Çakmak’ın yönetmesi bekleniyor. MYK’DA ÖNEMLİ KARARLAR BEKLENİYOR Erdoğan, 22 Ağustos'ta düzenlenecek toplantıda, özellikle yeni seçilen belediye başkanlarına talimatlarda bulunacak. 23 Ağustos'ta ise AK Parti'nin en yetkili karar organı toplanacak. Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık edecek. Partideki yenilenme süreci, ekonomi ve dış politika konularında istişareler yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Ağustos Perşembe günü belediye başkanları ile Ankara'da bir araya gelecek. Bu durumda 22 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına AK Partili başkanlar katılamayacak. AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası belediye başkanları ilk bu hafta Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara’da bir araya gelecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi de Perşembe günü gerçekleştirilecek. Ankara’daki toplantı nedeniyle AK Partili belediye başkanları bu meclis toplantına katılamayabilir. Bu durumda Büyükşehir Meclisi’ni Yaşar Çakmak’ın yönetmesi bekleniyor.

MYK’DA ÖNEMLİ KARARLAR BEKLENİYOR

Erdoğan, 22 Ağustos'ta düzenlenecek toplantıda, özellikle yeni seçilen belediye başkanlarına talimatlarda bulunacak. 23 Ağustos'ta ise AK Parti'nin en yetkili karar organı toplanacak. Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık edecek. Partideki yenilenme süreci, ekonomi ve dış politika konularında istişareler yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.