Başkanlar projeleri denetledi

Gebze 02.11.2017 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkanlar projeleri denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de inşa çalışmaları süren projelerde incelemelerde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker projeler hakkında, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze’de inşa çalışmaları süren projelerde incelemelerde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker projeler hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. Başkanlar, Gebze Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen projeleri tek tek gezdi, değerlendirmelerde bulundu. ÇOK KAPSAMLI PROJELER Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ilk olarak, Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi çalışmalarını inceledi. Başkanlar Arapçeşmedeki incelemelerinin ardından Mevlana ve Adem Yavuz kapalı pazar yerlerinde incelmelerde bulundu. Çok kapsamlı modern kapalı pazar yerleri hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bilgi veren Başkan Köşker, “İnşa ettiğimiz bu alanlar sadece pazar yeri olarak hizmet vermeyecek. Bu alanları 24 saat yaşayan alanlar haline getirmeyi hedefliyoruz. Çok kapsamlı olarak düşündüğümüz modern kapalı pazar yerlerimizde kafeteryalar, işyerleri, ofisler, düğün salonu, spor merkezleri olacak ve Gebzelilere her anlamda hizmet verecek” dedi. KARAOSMANOĞLU TEBRİK ETTİ Projeleri tek tek yerinde değerlendiren Başkanlar sonrasında, Beylikbağı bölgesine hizmet verecek olan Ulus Semt Polikliniği ve geçtiğimiz aylarda temeli atılan Barış Parkı Sosyal Tesisinde incelmelerde bulundu. Çalışmaların oldukça hızlı ilerlediğini ifade eden Başkan Köşker, tahmin edilen süreden daha kısa bir süre içerisinde projelerin Gebzelilerin hizmetine kazandırılacağını ifade etti. Başkanların son durağı ise Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek Eskihisar’da bulunan Macera Aksiyon Parkı oldu. Artık son kontrollerin yapıldığı ve sona gelinen Macera aksiyon Parkı’nı inleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i projelerinden ötürü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de inşa çalışmaları süren projelerde incelemelerde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker projeler hakkında, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze’de inşa çalışmaları süren projelerde incelemelerde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker projeler hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. Başkanlar, Gebze Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen projeleri tek tek gezdi, değerlendirmelerde bulundu.

ÇOK KAPSAMLI PROJELER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ilk olarak, Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi çalışmalarını inceledi. Başkanlar Arapçeşmedeki incelemelerinin ardından Mevlana ve Adem Yavuz kapalı pazar yerlerinde incelmelerde bulundu. Çok kapsamlı modern kapalı pazar yerleri hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bilgi veren Başkan Köşker, “İnşa ettiğimiz bu alanlar sadece pazar yeri olarak hizmet vermeyecek. Bu alanları 24 saat yaşayan alanlar haline getirmeyi hedefliyoruz. Çok kapsamlı olarak düşündüğümüz modern kapalı pazar yerlerimizde kafeteryalar, işyerleri, ofisler, düğün salonu, spor merkezleri olacak ve Gebzelilere her anlamda hizmet verecek” dedi.

KARAOSMANOĞLU TEBRİK ETTİ

Projeleri tek tek yerinde değerlendiren Başkanlar sonrasında, Beylikbağı bölgesine hizmet verecek olan Ulus Semt Polikliniği ve geçtiğimiz aylarda temeli atılan Barış Parkı Sosyal Tesisinde incelmelerde bulundu. Çalışmaların oldukça hızlı ilerlediğini ifade eden Başkan Köşker, tahmin edilen süreden daha kısa bir süre içerisinde projelerin Gebzelilerin hizmetine kazandırılacağını ifade etti. Başkanların son durağı ise Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek Eskihisar’da bulunan Macera Aksiyon Parkı oldu. Artık son kontrollerin yapıldığı ve sona gelinen Macera aksiyon Parkı’nı inleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i projelerinden ötürü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.