19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkanlar sorunlar için el birliği yaptı

Kocaeli 05.12.2016 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkanlar sorunlar için el birliği yaptı

İl Başkanları Toplantısının 6’ıncısında buluşan siyasi parti il başkanları kent gündemi sorunlarını konuştu.

Başkanlar yaptıkları istişare sonucunda tramvay çalışmasında Aralık ayının 20’si ve 30’u arasında kazı çalışmasının biteceğini Mart’ın sonu gibi Nisan’a kalmadan deneme süreçlerinin başlayacağını açıkladı. DSP EV SAHİPLİĞİNDE 15 Temmuz darbe girişimi sorasında ilimizdeki siyasi parti il başkanları birlik ve beraberlik adına her hafta bir il başkanı ev sahipliğinde bir araya gelme kararı almıştı. Bu karar doğrultusunda ilk il başkanları toplantı SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ev sahipliğinde yapılmıştı. İl Başkanları toplantısının 6’ıncısı bugün DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ev sahipliğinde KYÖD’te gerçekleşti. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül katıldı. Ayrıca KYÖD Başkanı Mehmet Toker’de programa uğrayarak il başkanlarıyla kısa bir sohbet etti. Önümüzde ki il başkanları toplatısı CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay önderliğinde Sapanca’da bulunan Sukay Park’ta olacak. BAŞKANLARLA İSTİŞARE YAPTIK Programda ilk olarak konuşan ev sahibi DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “ Yine Kocaeli’nin konuları ile ilgili il başkanları arkadaşlarımızla istişare yaptık. Herkes fikrini söyledi. Şu an gündeme olan yapılacak işler var. Kocaelispor, çöp fabrikası, MİA ve tramvay çalışması. Çöp fabrikası ile ilgili büyükşehir çalışma yapılıyor. İlerleyen günlerde Kocaeli için en doğru neyse o yapılacak. Kocaelispor’un sorunu da çözüldü. Tramvay çalışması devam ediyor en geç Nisan ve ya Mayıs ayı itibariyle çalışmaların biteceğini biliyoruz” diye konuştu. SIKINTIYI GÖZ ARDI ETMİYORUZ Doların bozulması kampanyası ve tramvay çalışmasıyla ilgili konuşan Başkan Şemsettin Ceyhan, “Bu sadece AK Parti’nin meselesi değil. Yaşanan sürece her vatandaşın destek olması lazım. İmkanı olan herkese bu çağrı Cumhurbaşkanı önderliğinde yapıldı. Bizde yapıyoruz. İnanıyoruz ki milletimiz bu kampanyaya destek verecektir. Tramvay çalışması Aralık ayının 20’si ve 30’u arasında bitecek. Mart’ın sonu Nisan’a kalmadan deneme süreçleri başlayacak. Esnafın yaşadığı sıkıntıyı göz ardı etmiyoruz. Belediyelerimiz istişareler yapıyor” şeklinde konuştu.    
İl Başkanları Toplantısının 6’ıncısında buluşan siyasi parti il başkanları kent gündemi sorunlarını konuştu.

Başkanlar yaptıkları istişare sonucunda tramvay çalışmasında Aralık ayının 20’si ve 30’u arasında kazı çalışmasının biteceğini Mart’ın sonu gibi Nisan’a kalmadan deneme süreçlerinin başlayacağını açıkladı.

DSP EV SAHİPLİĞİNDE

15 Temmuz darbe girişimi sorasında ilimizdeki siyasi parti il başkanları birlik ve beraberlik adına her hafta bir il başkanı ev sahipliğinde bir araya gelme kararı almıştı. Bu karar doğrultusunda ilk il başkanları toplantı SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ev sahipliğinde yapılmıştı. İl Başkanları toplantısının 6’ıncısı bugün DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ev sahipliğinde KYÖD’te gerçekleşti. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül katıldı. Ayrıca KYÖD Başkanı Mehmet Toker’de programa uğrayarak il başkanlarıyla kısa bir sohbet etti. Önümüzde ki il başkanları toplatısı CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay önderliğinde Sapanca’da bulunan Sukay Park’ta olacak.

BAŞKANLARLA İSTİŞARE YAPTIK

Programda ilk olarak konuşan ev sahibi DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “ Yine Kocaeli’nin konuları ile ilgili il başkanları arkadaşlarımızla istişare yaptık. Herkes fikrini söyledi. Şu an gündeme olan yapılacak işler var. Kocaelispor, çöp fabrikası, MİA ve tramvay çalışması. Çöp fabrikası ile ilgili büyükşehir çalışma yapılıyor. İlerleyen günlerde Kocaeli için en doğru neyse o yapılacak. Kocaelispor’un sorunu da çözüldü. Tramvay çalışması devam ediyor en geç Nisan ve ya Mayıs ayı itibariyle çalışmaların biteceğini biliyoruz” diye konuştu.

SIKINTIYI GÖZ ARDI ETMİYORUZ

Doların bozulması kampanyası ve tramvay çalışmasıyla ilgili konuşan Başkan Şemsettin Ceyhan, “Bu sadece AK Parti’nin meselesi değil. Yaşanan sürece her vatandaşın destek olması lazım. İmkanı olan herkese bu çağrı Cumhurbaşkanı önderliğinde yapıldı. Bizde yapıyoruz. İnanıyoruz ki milletimiz bu kampanyaya destek verecektir. Tramvay çalışması Aralık ayının 20’si ve 30’u arasında bitecek. Mart’ın sonu Nisan’a kalmadan deneme süreçleri başlayacak. Esnafın yaşadığı sıkıntıyı göz ardı etmiyoruz. Belediyelerimiz istişareler yapıyor” şeklinde konuştu.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.