BAŞKANLAR TERÖRÜ LANETLEDİ!

Gebze 02.01.2017 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKANLAR TERÖRÜ LANETLEDİ!

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye Başkanları Ortaköy'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin açıklama yaparak, terörü lanetledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile terörü lanetledi. PROVOKASYONA GELMEYİN Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yeni yılın ilk saatlerini Ortaköy'de kana bulayan gözü dönmüş zihniyeti şiddetle kınıyorum. Milletimizin başı sağolsun. Teröre Lanet Olsun” dedi. ”ProvokasyonaGelme” hashtag’ı ile vatandaşları uyaran Başkan Karabacak, “Ortaköydeki terör saldırısını lanetliyorum. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Masum insanları alçakça, terörle hedef alan hainler kaybedeceksiniz. Yılmadan, omuz omuza ülkemize sahip çıkacağız.” Dedi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci; “Teröristin Noel Baba kıyafetiyle ilişkilendirilmesi, yılbaşının ve gece kulübünün seçilmesi, saldırının milletimizi ayrıştırmaya, cepheleştirmeye, fitne ve nifak oluşturmaya yönelik olduğunu açıkça gösteriyor. Provakasyonlara, özellikle sosyal medyada yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli olalım. Soğukkanlılığımızı ve sağduyumuzu koruyalım. Hangi görüşten olursak olalım, bu bayrak altında ve bu vatan toprağı üzerinde birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe Türkiye'yi yolundan hiç bir gücün döndüremeyeceğini unutmayalım.” Dedi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da, “#ProvokasyonaGelme” hashtag’ı ile vatandaşları uyararak, Ortaköydeki terör saldırısını lanetliyorum. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.” Dedi. 

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye Başkanları Ortaköy'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin açıklama yaparak, terörü lanetledi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile terörü lanetledi.

PROVOKASYONA GELMEYİN

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yeni yılın ilk saatlerini Ortaköy'de kana bulayan gözü dönmüş zihniyeti şiddetle kınıyorum. Milletimizin başı sağolsun. Teröre Lanet Olsun” dedi.

”ProvokasyonaGelme” hashtag’ı ile vatandaşları uyaran Başkan Karabacak, “Ortaköydeki terör saldırısını lanetliyorum. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Masum insanları alçakça, terörle hedef alan hainler kaybedeceksiniz. Yılmadan, omuz omuza ülkemize sahip çıkacağız.” Dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci; “Teröristin Noel Baba kıyafetiyle ilişkilendirilmesi, yılbaşının ve gece kulübünün seçilmesi, saldırının milletimizi ayrıştırmaya, cepheleştirmeye, fitne ve nifak oluşturmaya yönelik olduğunu açıkça gösteriyor. Provakasyonlara, özellikle sosyal medyada yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli olalım. Soğukkanlılığımızı ve sağduyumuzu koruyalım. Hangi görüşten olursak olalım, bu bayrak altında ve bu vatan toprağı üzerinde birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe Türkiye'yi yolundan hiç bir gücün döndüremeyeceğini unutmayalım.” Dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da, “#ProvokasyonaGelme” hashtag’ı ile vatandaşları uyararak, Ortaköydeki terör saldırısını lanetliyorum. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.