BAŞKANLAR VALİ AKSOY'A GİTTİ!

Kocaeli 14.07.2017 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKANLAR VALİ AKSOY'A GİTTİ!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Önce Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ziyaret ettiği Vali Aksoy’a hayırlı olsun diyen Başkan Demirci, Kocaeli’ye birlikte hizmet etmekten onur duyacağını belirterek, kabullerinden dolayı teşekkür etti ve el işlemesi fincan takımı takdiminde bulundu. Vali Aksoy ise Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. BAŞKAN TOLTAR MECLİS ÜYELERİYLE GİTTİ Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da, Vali Aksoy’a, hayırlı olsun temennisinde bulunarak,  kabullerinden dolayı teşekkür etti. Dilovası ile ilgili kısa bilgiler de veren Başkan Toltar, bölgenin ekonomik ve sosyal durumuyla ilgili olarak da Vali Aksoy’la karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Vali Aksoy ise Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve beraberindeki meclis üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuiyetini belirti ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederken, “Hep birlikte Kocaeli´ye, Dilovası’na önemli hizmetler yapacağız. Bu anlamda Dilovası Belediyesi’nin bundan sonraki çalışmalarında da canı gönülden başarılar diliyorum ve destekliyorum çünkü artık hepimizin önceliği Kocaeli´nin geleceğidir.” Dedi. BAŞKAN KAHRAMAN DA GİTTİ Toltar’ın ardından AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın ziyaret etti. Vali Aksoy’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Kahraman, Aksoy’un fotoğraflarının yer aldığı çerçeveyi kendisine takdim etti ve kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Aksoy ise AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Önce Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ziyaret ettiği Vali Aksoy’a hayırlı olsun diyen Başkan Demirci, Kocaeli’ye birlikte hizmet etmekten onur duyacağını belirterek, kabullerinden dolayı teşekkür etti ve el işlemesi fincan takımı takdiminde bulundu. Vali Aksoy ise Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN TOLTAR MECLİS ÜYELERİYLE GİTTİ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da, Vali Aksoy’a, hayırlı olsun temennisinde bulunarak,  kabullerinden dolayı teşekkür etti. Dilovası ile ilgili kısa bilgiler de veren Başkan Toltar, bölgenin ekonomik ve sosyal durumuyla ilgili olarak da Vali Aksoy’la karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Vali Aksoy ise Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve beraberindeki meclis üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuiyetini belirti ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederken, “Hep birlikte Kocaeli´ye, Dilovası’na önemli hizmetler yapacağız. Bu anlamda Dilovası Belediyesi’nin bundan sonraki çalışmalarında da canı gönülden başarılar diliyorum ve destekliyorum çünkü artık hepimizin önceliği Kocaeli´nin geleceğidir.” Dedi.

BAŞKAN KAHRAMAN DA GİTTİ

Toltar’ın ardından AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın ziyaret etti. Vali Aksoy’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Kahraman, Aksoy’un fotoğraflarının yer aldığı çerçeveyi kendisine takdim etti ve kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Aksoy ise AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.