19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkanlara tam destek!

Gebze 30.04.2019 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkanlara tam destek!

Gebze ve Darıca Belediyelerinin, bu Ramazan ayında mahalle İftarları yapmama kararı, kamuoyundan olumlu tepki aldı. Bir çok kişi sosyal medyadan yorum ve mesajlarıyla Belediye Başkanlarının bu kararına açık destek verdiler. Gazetemizin dünkü sayısında yer alan haberde Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın mali disiplin ve bütçe nedeniyle ramazan ayında mahalle iftarları düzenlemek yerine evlere konuk olacaklarını ifade etmiştik. Haberimiz üzerine bir çok kişi sosyal medyadan Başkanların bu kararına destek olduğunu ve israfın önüne geçileceğini ifade ettiler. Gerçek ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesini ve bu insanlara yardımların ulaştırılması gerektiğimi vurgulayan vatandaşlar karardan memnun olduklarını ifade ettiler. GÖZLER ÇİFTÇİ VE ŞAYİR’DE Gebze Bölgesi’nde yaşayan vatandaşlar, aynı uygulamanın Çayırova ve Dilovası’nda da yapılmasını istediler. Belediyelerin ekonomik olarak sıkıntı içinde olduklarının altını çizen bir çok kişi, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e seslenerek, sadece yoksul kesimlere sıcak yemek ulaştırılmasını talep ettiler. Gebze ve Darıca’nın bu konuda örnek teşkil ettiğini söyleyen vatandaşlar gereksiz harcamaların önüne geçilmesini istediler. 

Gebze ve Darıca Belediyelerinin, bu Ramazan ayında mahalle İftarları yapmama kararı, kamuoyundan olumlu tepki aldı. Bir çok kişi sosyal medyadan yorum ve mesajlarıyla Belediye Başkanlarının bu kararına açık destek verdiler. Gazetemizin dünkü sayısında yer alan haberde Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın mali disiplin ve bütçe nedeniyle ramazan ayında mahalle iftarları düzenlemek yerine evlere konuk olacaklarını ifade etmiştik. Haberimiz üzerine bir çok kişi sosyal medyadan Başkanların bu kararına destek olduğunu ve israfın önüne geçileceğini ifade ettiler. Gerçek ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesini ve bu insanlara yardımların ulaştırılması gerektiğimi vurgulayan vatandaşlar karardan memnun olduklarını ifade ettiler.

GÖZLER ÇİFTÇİ VE ŞAYİR’DE

Gebze Bölgesi’nde yaşayan vatandaşlar, aynı uygulamanın Çayırova ve Dilovası’nda da yapılmasını istediler. Belediyelerin ekonomik olarak sıkıntı içinde olduklarının altını çizen bir çok kişi, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e seslenerek, sadece yoksul kesimlere sıcak yemek ulaştırılmasını talep ettiler. Gebze ve Darıca’nın bu konuda örnek teşkil ettiğini söyleyen vatandaşlar gereksiz harcamaların önüne geçilmesini istediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.