19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKANLARDAN AYAR’A DESTEK!

Gebze 21.11.2017 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKANLARDAN AYAR’A DESTEK!

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı seçimleri için tartışmalar devam ederken dün ilçe başkan adayı İrfan Ayar’a sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı seçimleri için tartışmalar devam ederken dün ilçe başkan adayı İrfan Ayar’a sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. AK Parti’nin Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları hep birlikte Ayar’a destek ziyaretinde bulundular. İlçe başkanlarının bu ziyareti çift liste iddialarının olduğu AK Parti’de ince bir mesaj olarak algılandı. AK Parti Gebze İlçe Kongresi’nin 3 Aralık’ta yapılacağı açıklanmıştı. Ancak kulislerde kongrenin yine erteleneceği iddia edildi. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ise açıklama yaparak iddiaların asılsız olduğunu ve erteleme olmayacağını açıkladı. Bu gelişmeler devam ederken İl başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt ise AK Parti’deki görevinden istifa ederek ilçe başkanlığına aday olacağını açıkladı. Kurt, partinin Gebze’deki önemli isimleri ve eski ilçe başkanlarını ziyaret ederek adaylık için destek turlarına da başladı. İNCE MESAJ MI? Gebze’de iki listeli bir kongre olacağı iddia edilirken dün ise sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. AK Parti’nin Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe başkanı Ali Osman Gür ve Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, hep birlikte İrfan Ayar’a destek ziyaretinde bulundular. Son günlerde yaşanan gelişmeler ve ortaya atılan iddialar sonrasında gerçekleşen bu ziyaret İrfan Ayar’a desteğin yanı sıra ikinci listecilere de ince bir mesaj verildiği şeklinde yorumlandı. AK Parti Gebze ilçe kongresi için artık son günlere girilirken parti kulisleri de iyice hareketlenmeye başladı.  
AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı seçimleri için tartışmalar devam ederken dün ilçe başkan adayı İrfan Ayar’a sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı seçimleri için tartışmalar devam ederken dün ilçe başkan adayı İrfan Ayar’a sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. AK Parti’nin Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları hep birlikte Ayar’a destek ziyaretinde bulundular. İlçe başkanlarının bu ziyareti çift liste iddialarının olduğu AK Parti’de ince bir mesaj olarak algılandı.

AK Parti Gebze İlçe Kongresi’nin 3 Aralık’ta yapılacağı açıklanmıştı. Ancak kulislerde kongrenin yine erteleneceği iddia edildi. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ise açıklama yaparak iddiaların asılsız olduğunu ve erteleme olmayacağını açıkladı. Bu gelişmeler devam ederken İl başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt ise AK Parti’deki görevinden istifa ederek ilçe başkanlığına aday olacağını açıkladı. Kurt, partinin Gebze’deki önemli isimleri ve eski ilçe başkanlarını ziyaret ederek adaylık için destek turlarına da başladı.

İNCE MESAJ MI?

Gebze’de iki listeli bir kongre olacağı iddia edilirken dün ise sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. AK Parti’nin Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe başkanı Ali Osman Gür ve Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, hep birlikte İrfan Ayar’a destek ziyaretinde bulundular. Son günlerde yaşanan gelişmeler ve ortaya atılan iddialar sonrasında gerçekleşen bu ziyaret İrfan Ayar’a desteğin yanı sıra ikinci listecilere de ince bir mesaj verildiği şeklinde yorumlandı. AK Parti Gebze ilçe kongresi için artık son günlere girilirken parti kulisleri de iyice hareketlenmeye başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.