Başkent’te feci trafik kazası: 3 ölü

12.01.2016 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkent’te feci trafik kazası: 3 ölü

Ankara'da kontrolden çıkan iki aracın çarpışması sonucu, feci bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu, 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Çevre Yolu'ndan Etimesgut istikametine gitmekte olan 34 DR 7560 plakalı otomobil ile 06 DD 9215 plakalı araç aşırı süratle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, 34 DR 7560 plakalı otomobilde bulunan Hasan Aydın Ekşioğlu ile 06 DD 9215 plakalı araçta bulunan Murat Laçinkaya ve Ahmet İndere yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin incelemeleri sonucu, araçlarından yola savrulan 3 kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri, yolda başka kazaların da yaşanmaması için tedbir aldı. Ekiplerin çalışmalarını meraklı gözlerle izleyen vatandaşlar, polis tarafından uyarıldı. Kaza nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Kaza sonucu hayatını kaybeden şahısların yakınları, olay yerine geldi. Sinir krizleri geçiren şahıslar, polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Cesetler, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.        
Ankara'da kontrolden çıkan iki aracın çarpışması sonucu, feci bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu, 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Çevre Yolu'ndan Etimesgut istikametine gitmekte olan 34 DR 7560 plakalı otomobil ile 06 DD 9215 plakalı araç aşırı süratle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, 34 DR 7560 plakalı otomobilde bulunan Hasan Aydın Ekşioğlu ile 06 DD 9215 plakalı araçta bulunan Murat Laçinkaya ve Ahmet İndere yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin incelemeleri sonucu, araçlarından yola savrulan 3 kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri, yolda başka kazaların da yaşanmaması için tedbir aldı. Ekiplerin çalışmalarını meraklı gözlerle izleyen vatandaşlar, polis tarafından uyarıldı. Kaza nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi.

Kaza sonucu hayatını kaybeden şahısların yakınları, olay yerine geldi. Sinir krizleri geçiren şahıslar, polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Cesetler, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.