Baskı var gol yok 0-0

Gebze 15.03.2016 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Baskı var gol yok 0-0

Hafta içi mesaisinde Güngörenspor’u ağırlayan Gebzespor, baskılı oynadığı maçta maçın kilidini bir türlü açamayarak sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. En yakın Kocaeli temsilcisi rakibi Demirspor’la arasındaki puan farkını 8’e çıkaran Gebzespor, ligde direkt olarak kalmayı büyük oranda garantiledi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta 20.hafta mücadelesinde sahasında Güngörenspor’u konuk eden Gebzespor, rakibiyle golsüz berabere kalarak haftayı 36 puanla 2.sırada kapattı. YGS sınavı sebebiyle hafta içi oynanan ve soğuk havanın etkisiyle ilginiz az olduğu maçta rakibine oranla oldukça baskılı bir futbol ortaya koyan Mor Menekşeler, aradığı gole bir türlü ulaşamadı. İlk yarıda Recep Serkan’la net fırsatlar yakalayan Menekşe, ikinci yarıda da Özkan’ın kafasında direğe takıldı. Mücadelenin son bölümünde tek kale oynayan Gebzespor, Güngören kalecisi Emin’i bir türlü geçemeyince maç başladığı gibi 0-0’lık skorla tamamlandı. DEMİR VE HEREKE KAYBETTİ Hereke Yıldız ve Kocaeli Demirspor’un puan alamadığı haftada 1 puanı hanesine yazdıran Gebzespor, en yakın Kocaeli temsilcisi rakibi Demirspor’la arasındaki puan farkını 8’e çıkardı. Ligin bitimine 4 hafta kala matematiksel olmasa da Play-Out maçı oynamadan ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyen mor beyazlılar, gelecek hafta deplasmanda Hereke Yıldız’a konuk olacak.
Hafta içi mesaisinde Güngörenspor’u ağırlayan Gebzespor, baskılı oynadığı maçta maçın kilidini bir türlü açamayarak sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. En yakın Kocaeli temsilcisi rakibi Demirspor’la arasındaki puan farkını 8’e çıkaran Gebzespor, ligde direkt olarak kalmayı büyük oranda garantiledi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta 20.hafta mücadelesinde sahasında Güngörenspor’u konuk eden Gebzespor, rakibiyle golsüz berabere kalarak haftayı 36 puanla 2.sırada kapattı. YGS sınavı sebebiyle hafta içi oynanan ve soğuk havanın etkisiyle ilginiz az olduğu maçta rakibine oranla oldukça baskılı bir futbol ortaya koyan Mor Menekşeler, aradığı gole bir türlü ulaşamadı. İlk yarıda Recep Serkan’la net fırsatlar yakalayan Menekşe, ikinci yarıda da Özkan’ın kafasında direğe takıldı. Mücadelenin son bölümünde tek kale oynayan Gebzespor, Güngören kalecisi Emin’i bir türlü geçemeyince maç başladığı gibi 0-0’lık skorla tamamlandı.

DEMİR VE HEREKE KAYBETTİ

Hereke Yıldız ve Kocaeli Demirspor’un puan alamadığı haftada 1 puanı hanesine yazdıran Gebzespor, en yakın Kocaeli temsilcisi rakibi Demirspor’la arasındaki puan farkını 8’e çıkardı. Ligin bitimine 4 hafta kala matematiksel olmasa da Play-Out maçı oynamadan ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyen mor beyazlılar, gelecek hafta deplasmanda Hereke Yıldız’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.