19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Baskıyı onlar hissedecek’

Spor 21.10.2016 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘Baskıyı onlar hissedecek’

DARICA G.B’NİN BAŞARILI YÖNETİCİSİ MÜCAHİD VURAL SAKARYASPOR’A GÖZDAĞI VERDİ:

Darıca G.B Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural, Sakaryaspor’a gözdağı verdi. Sakaryaspor’un yenilmeyecek bir takım olduğunu gördüklerini belirten Vural, ‘’İki haftadır sıfır çeken Sakaryaspor baskıyı hisseden taraf olacak. İlk yarım saatte rakibi durdurursak, Sakaryaspor’u yeneriz’’dedi. Darıca Gençlerbirliği’nin genç ve başarılı yöneticisi Mücahid Vural, yarın oynanacak olan zorlu Sakaryaspor maçı öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Sakaryaspor’un güçlü ve deneyimli bir takım olduğuna dikkat çeken Vural, maçın ilk 30 dakikasına dikkat çekti. Sakaryaspor’un ilk yarım saatlik dilimde seyirci baskısıyla gol bulmaya çalışacağını söyleyen Vural, rakiplerini durdurdukları taktirde deplasmandan iyi bir neticeyle ayrılabileceklerini söyledi. ‘’BASKIYI SAKARYASPOR HİSSEDECEK’’ Sakaryaspor’un son iki haftada aldığı yenilgilere dikkat çeken başarılı yönetici, ‘Sakaryaspor’un yenilmeyecek bir takım olduğunu gördük. Biz de yenebiliriz. Çünkü bizden daha iyi bir takım değiller. Hocamız Sakaryaspor’u çok iyi tanıdığını ve analiz ettiğini söyledi. Son iki haftada yenilgiler alan Sakaryaspor baskıyı hisseden taraf olacak. Bu da bizim için bir avantaj. Sakaryaspor’u yenersek Balıkesir deplasmanına da moralli gideriz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam’’dedi. ‘’KALİTE VE MADDİ  OLARAK GÜNDOĞDU DOĞRU SEÇİM’’ Darıca G.B’nin yeni Teknik Direktörü Galip Gündoğdu ile ilgili açıklamalar yapan Mücahid Vural, yönetim kurulu olarak yaptıkları toplantıda toplamda 15 teknik direktör adayı olduğunu, ardından bunu 3’e indirdiklerini ve oy çokluğuyla Galip Gündoğdu’da karar kıldıklarını söyledi. Gündoğdu’nun hem kalite hem de maddi olarak kendileri için uygun bir seçim olduğunu kaydeden Vural, ‘’Galip Hocamız takımda en az 10 futbolcumuzu yakından tanıyor. Bu da takıma adaptasyon süreci adına önemli bir avantaj. İnanıyorum ki Galip Hoca yönetiminde takımımız iyi bir ivme yakalayarak çıkışa geçecek’’dedi.  
DARICA G.B’NİN BAŞARILI YÖNETİCİSİ MÜCAHİD VURAL SAKARYASPOR’A GÖZDAĞI VERDİ:

Darıca G.B Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural, Sakaryaspor’a gözdağı verdi. Sakaryaspor’un yenilmeyecek bir takım olduğunu gördüklerini belirten Vural, ‘’İki haftadır sıfır çeken Sakaryaspor baskıyı hisseden taraf olacak. İlk yarım saatte rakibi durdurursak, Sakaryaspor’u yeneriz’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği’nin genç ve başarılı yöneticisi Mücahid Vural, yarın oynanacak olan zorlu Sakaryaspor maçı öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Sakaryaspor’un güçlü ve deneyimli bir takım olduğuna dikkat çeken Vural, maçın ilk 30 dakikasına dikkat çekti. Sakaryaspor’un ilk yarım saatlik dilimde seyirci baskısıyla gol bulmaya çalışacağını söyleyen Vural, rakiplerini durdurdukları taktirde deplasmandan iyi bir neticeyle ayrılabileceklerini söyledi.

‘’BASKIYI SAKARYASPOR HİSSEDECEK’’

Sakaryaspor’un son iki haftada aldığı yenilgilere dikkat çeken başarılı yönetici, ‘Sakaryaspor’un yenilmeyecek bir takım olduğunu gördük. Biz de yenebiliriz. Çünkü bizden daha iyi bir takım değiller. Hocamız Sakaryaspor’u çok iyi tanıdığını ve analiz ettiğini söyledi. Son iki haftada yenilgiler alan Sakaryaspor baskıyı hisseden taraf olacak. Bu da bizim için bir avantaj. Sakaryaspor’u yenersek Balıkesir deplasmanına da moralli gideriz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam’’dedi.

‘’KALİTE VE MADDİ  OLARAK GÜNDOĞDU DOĞRU SEÇİM’’

Darıca G.B’nin yeni Teknik Direktörü Galip Gündoğdu ile ilgili açıklamalar yapan Mücahid Vural, yönetim kurulu olarak yaptıkları toplantıda toplamda 15 teknik direktör adayı olduğunu, ardından bunu 3’e indirdiklerini ve oy çokluğuyla Galip Gündoğdu’da karar kıldıklarını söyledi. Gündoğdu’nun hem kalite hem de maddi olarak kendileri için uygun bir seçim olduğunu kaydeden Vural, ‘’Galip Hocamız takımda en az 10 futbolcumuzu yakından tanıyor. Bu da takıma adaptasyon süreci adına önemli bir avantaj. İnanıyorum ki Galip Hoca yönetiminde takımımız iyi bir ivme yakalayarak çıkışa geçecek’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.