Başlama vuruşu Soba ve Arslan’dan

Spor 14.10.2016 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başlama vuruşu Soba ve Arslan’dan

Geçtiğimiz gün geniş bir katılımla kura çekimi yapılan 25. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda maçlar start aldı. Turnuvanın ilk maçında MÜSİAD ile Tiyatro Roza karşı karşıya geldi. Turnuvanın başlama vuruşunu ise AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ile Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan yaptı. Açılış maçında Tiyatro Roza, MÜSİAD’a fark atarken, Gebze Teknik Üniversite Spor Tesislerinde oynanan ilk maçı Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün’de izledi. Görgün maçın devre arasında Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın’a penaltı attı. Rektörün attığı 6 penaltı da aynı köşeden gol olurken, kendisini başarılı bir kaleci olarak gören Akın, penaltılarda rektörün ustalığının etkili olduğunu söyledi. BAŞARI DİLEDİLER Bu yıl GTÜ’nün ev sahipliğinde oynanan bölgemizin futbol geleneği Basın Turnuvası start aldı. Rektörlükte yapılan kura çekilişi töreninin ardından, maçlar start aldı. Kura çekiliş programında yer alamayan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ile AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı. Turnuvada mücadele eden tüm ekiplere başarılar dileyen Soba ve Arslan, centilmence bir mücadele temennisinde bulunurken, bu tür organizasyonların bölge ve kurumlar adına önemine dikkat çekerek, böylesi etkinliklerin sayısının artması gerektiğini ifade ettiler. KÖSELE AYAKKABI İLE ÖRÜMCEK AVLADI Açılış maçının devre arasında GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın’a penaltı attı. Takım elbisesi, kösele ayakkabısı ile penaltı atışları kullanan Görgün, 6 tane atışın tamamını aynı köşeden gol yaparken, futbolda da usta olduğunu göstermiş oldu. Kendisini başarılı bir kaleci olarak gören Ümit Akın ise, atılan penaltılarda ki ustalığa vurgu yaparak, “Rektörümüz resmen örümcekleri aldı. Vuruşlar ustalık doluydu, kaleci olarak yapacak çokta bir şeyim yoktu” diyerek, rektörün futbol yeteneğine dikkat çekti. Görgün, mücadele eden iki ekibi de tebrik ederek, turnuva boyunca sportmence bir mücadele temennisinde bulundu.

Geçtiğimiz gün geniş bir katılımla kura çekimi yapılan 25. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda maçlar start aldı. Turnuvanın ilk maçında MÜSİAD ile Tiyatro Roza karşı karşıya geldi. Turnuvanın başlama vuruşunu ise AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ile Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan yaptı.

Açılış maçında Tiyatro Roza, MÜSİAD’a fark atarken, Gebze Teknik Üniversite Spor Tesislerinde oynanan ilk maçı Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün’de izledi. Görgün maçın devre arasında Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın’a penaltı attı. Rektörün attığı 6 penaltı da aynı köşeden gol olurken, kendisini başarılı bir kaleci olarak gören Akın, penaltılarda rektörün ustalığının etkili olduğunu söyledi.

BAŞARI DİLEDİLER

Bu yıl GTÜ’nün ev sahipliğinde oynanan bölgemizin futbol geleneği Basın Turnuvası start aldı. Rektörlükte yapılan kura çekilişi töreninin ardından, maçlar start aldı. Kura çekiliş programında yer alamayan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ile AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı. Turnuvada mücadele eden tüm ekiplere başarılar dileyen Soba ve Arslan, centilmence bir mücadele temennisinde bulunurken, bu tür organizasyonların bölge ve kurumlar adına önemine dikkat çekerek, böylesi etkinliklerin sayısının artması gerektiğini ifade ettiler.

KÖSELE AYAKKABI İLE ÖRÜMCEK AVLADI

Açılış maçının devre arasında GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın’a penaltı attı. Takım elbisesi, kösele ayakkabısı ile penaltı atışları kullanan Görgün, 6 tane atışın tamamını aynı köşeden gol yaparken, futbolda da usta olduğunu göstermiş oldu. Kendisini başarılı bir kaleci olarak gören Ümit Akın ise, atılan penaltılarda ki ustalığa vurgu yaparak, “Rektörümüz resmen örümcekleri aldı. Vuruşlar ustalık doluydu, kaleci olarak yapacak çokta bir şeyim yoktu” diyerek, rektörün futbol yeteneğine dikkat çekti. Görgün, mücadele eden iki ekibi de tebrik ederek, turnuva boyunca sportmence bir mücadele temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.