Başlıyor!

Gebze 30.06.2018 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başlıyor!

Kocaeli Şehir Tiyatroları'nın açık hava tiyatro etkinliği kapsamında "Asalet Kumkuması" oyunu Kandıra Cebeci sahilinde sahnelenecek.

Kocaeli Şehir Tiyatroları, "Asalet Kumkuması" isimli oyun ile ilçe meydanlarında seyirciyle buluşuyor. Kocaeli seyircisine açık havada tiyatro izleme keyfini yaşatacak olan oyun,Pervin Atamert tarafından Moliere'in "Kibarlık Budalası" isimli oyunundan uyarlandı. Ali Düşenkalkar'ın yönettiği "Asalet Kumkuması", ilk olarak 29 Haziran'da Kandıra Cebeci Sahili'nde sahnelenecek. Asalet Kumkuması oyunu, tır tiyatrosu ile Kocaeli'nin diğer ilçelerinde de sahnelenecek. İLK OLARAK CEBECİ SAHİLDE Kocaeli Şehir Tiyatroları'nın tır tiyatrosu programı kapsamında gerçekleştirilen açık havada tiyatro etkinliği 29 Haziran'da başlıyor. İlk olarak Kandıra Cebeci sahilinde sahne alacak olan Asalet Kumkuması oyunu; 30 Haziran'da İzmitSekapark uçurtma tepesinde sahnelenecek. Oyun daha sonra; 1 Temmuz Pazar günü Derince Harikalar Sahili, 2 Temmuz Pazartesi Gebze Cumhuriyet Meydanıve 3 Temmuz Salı günü Değirmendere Çınarlık Meydanı'nda sahnelenecek. Oyunlar belirtilen günlerde saat 21:00'da başlayacak. ÜCRETSİZ SAHNELENECEK Açık havada tiyatro etkinliği kapsamında düzenlenen oyunlara tüm halkımız davetli. 5 gün boyunca sürecek olan açık havada tiyatro etkinlikleri ücretsiz olacak.Asalet Kumkuması oyunu, Kocaeli Şehir Tiyatroları'nın 2018-2019 sezonu açılış oyunu olarak da Ekim ayının ilk haftasından itibaren SDKM Büyük Sahne'de seyirci ile buluşacak.
Kocaeli Şehir Tiyatroları'nın açık hava tiyatro etkinliği kapsamında "Asalet Kumkuması" oyunu Kandıra Cebeci sahilinde sahnelenecek.

Kocaeli Şehir Tiyatroları, "Asalet Kumkuması" isimli oyun ile ilçe meydanlarında seyirciyle buluşuyor. Kocaeli seyircisine açık havada tiyatro izleme keyfini yaşatacak olan oyun,Pervin Atamert tarafından Moliere'in "Kibarlık Budalası" isimli oyunundan uyarlandı. Ali Düşenkalkar'ın yönettiği "Asalet Kumkuması", ilk olarak 29 Haziran'da Kandıra Cebeci Sahili'nde sahnelenecek. Asalet Kumkuması oyunu, tır tiyatrosu ile Kocaeli'nin diğer ilçelerinde de sahnelenecek.

İLK OLARAK CEBECİ SAHİLDE

Kocaeli Şehir Tiyatroları'nın tır tiyatrosu programı kapsamında gerçekleştirilen açık havada tiyatro etkinliği 29 Haziran'da başlıyor. İlk olarak Kandıra Cebeci sahilinde sahne alacak olan Asalet Kumkuması oyunu; 30 Haziran'da İzmitSekapark uçurtma tepesinde sahnelenecek. Oyun daha sonra; 1 Temmuz Pazar günü Derince Harikalar Sahili, 2 Temmuz Pazartesi Gebze Cumhuriyet Meydanıve 3 Temmuz Salı günü Değirmendere Çınarlık Meydanı'nda sahnelenecek. Oyunlar belirtilen günlerde saat 21:00'da başlayacak.

ÜCRETSİZ SAHNELENECEK

Açık havada tiyatro etkinliği kapsamında düzenlenen oyunlara tüm halkımız davetli. 5 gün boyunca sürecek olan açık havada tiyatro etkinlikleri ücretsiz olacak.Asalet Kumkuması oyunu, Kocaeli Şehir Tiyatroları'nın 2018-2019 sezonu açılış oyunu olarak da Ekim ayının ilk haftasından itibaren SDKM Büyük Sahne'de seyirci ile buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.