19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başrolde yine soğan var

Gebze 05.02.2019 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başrolde yine soğan var

Gebze Belediyesi tarafından hizmete sokulan hem Çayırova hem de Gebze'nin batı bölümünde yaşayan vatandaşların ihtiyacına cevap veren Adem Yavuz Kapalı semt pazarında başrolü yine soğan aldı. Pazarda soğanın en ucuz satıldığı tezgahta kilosu 5 TL'ye alıcı beklerken bazı tezgahlarda 6 ve 7 TL'den satıldığı da görüldü. Soğanın ardından sivri ve çarliston biber de geçtimiz haftalara göre ucuzlamasına karşılık kilogram fiyatı 7 ila 9 TL arasında müşteri bekledi. Adem Yavuz Kapalı Semt Pazarında beklenenden daha düşük satılan ürün olarak domates dikkat çekti. Geçen hafta 7 TL'ye kadar çıkan domates bu hafta tezgahta 3 TL olarak satışa çıktı.  HABER: ADNAN AYVAZ

Gebze Belediyesi tarafından hizmete sokulan hem Çayırova hem de Gebze'nin batı bölümünde yaşayan vatandaşların ihtiyacına cevap veren Adem Yavuz Kapalı semt pazarında başrolü yine soğan aldı. Pazarda soğanın en ucuz satıldığı tezgahta kilosu 5 TL'ye alıcı beklerken bazı tezgahlarda 6 ve 7 TL'den satıldığı da görüldü. Soğanın ardından sivri ve çarliston biber de geçtimiz haftalara göre ucuzlamasına karşılık kilogram fiyatı 7 ila 9 TL arasında müşteri bekledi. Adem Yavuz Kapalı Semt Pazarında beklenenden daha düşük satılan ürün olarak domates dikkat çekti. Geçen hafta 7 TL'ye kadar çıkan domates bu hafta tezgahta 3 TL olarak satışa çıktı. 

HABER: ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.