Başsavcı, Adliye Sarayı'nda Eserlerini Sergiledi

Gebze 28.04.2017 - 20:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başsavcı, Adliye Sarayı'nda Eserlerini Sergiledi

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu yağlı boya eserlerini Adalet Sarayı'nda sergiledi.

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu'nun yağlı boya eserleri ile koleksiyonunda yer alan hat eserleri  Gebze Adalet Sarayı'nda sergilendi. Serginin açılışına  Kocaeli Valisi  Hasan Basri Güzeloğlu,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu, Garnizon Komutanı Korgeneral  Metin Gürak, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Haluk Görgün, Baro Başkanı Sertif  Gökçe ve çok sayıda davetli katıldı.  Kocaeli Valisi  Hasan Basri Güzeloğlu protokol üyeleri ile birlikte sergiyi gezerek, eserler hakkında  Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu'dan bilgi aldı. Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, "Bugün güzel bir sanat paylaşımı içerisindeyiz ve bu benim 7'nci sergim. Bu serginin ekonomik bir yanı yok ve buradaki eserler benim 35 yıldır yaptığım ve kendi imkanlarımla biriktirdiğim eserlerdir. Bu eserleri meslektaşlarımla ve dostlarımla paylaşmak istedim" dedi.
Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu yağlı boya eserlerini Adalet Sarayı'nda sergiledi.

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu'nun yağlı boya eserleri ile koleksiyonunda yer alan hat eserleri  Gebze Adalet Sarayı'nda sergilendi. Serginin açılışına  Kocaeli Valisi  Hasan Basri Güzeloğlu,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu, Garnizon Komutanı Korgeneral  Metin Gürak, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Haluk Görgün, Baro Başkanı Sertif  Gökçe ve çok sayıda davetli katıldı.  Kocaeli Valisi  Hasan Basri Güzeloğlu protokol üyeleri ile birlikte sergiyi gezerek, eserler hakkında  Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu'dan bilgi aldı.

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, "Bugün güzel bir sanat paylaşımı içerisindeyiz ve bu benim 7'nci sergim. Bu serginin ekonomik bir yanı yok ve buradaki eserler benim 35 yıldır yaptığım ve kendi imkanlarımla biriktirdiğim eserlerdir. Bu eserleri meslektaşlarımla ve dostlarımla paylaşmak istedim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.