Başsavcı Kurt'tan Vali Aksoy'a ziyaret!

Siyaset 01.08.2018 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başsavcı Kurt'tan Vali Aksoy'a ziyaret!

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük Vali Hüseyin Aksoy’a veda ziyaretinde bulundu.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a veda ziyaretinde bulundu. GÖREV YAPMAKTAN ONUR DUYDUK Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük, Vali Aksoy  ile birlikte görev yapmaktan onur duyduklarını belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Vali Aksoy ise İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük’e yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.  
Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük Vali Hüseyin Aksoy’a veda ziyaretinde bulundu.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a veda ziyaretinde bulundu.

GÖREV YAPMAKTAN ONUR DUYDUK

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük, Vali Aksoy  ile birlikte görev yapmaktan onur duyduklarını belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Vali Aksoy ise İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Memük’e yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.