Batı’ya uydu değil, Öncülük yapacak bir Türkiye olmalıdır

Gebze 22.04.2017 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Batı’ya uydu değil, Öncülük yapacak bir Türkiye olmalıdır

Saadet Partisi (SP) Gebze Gençlik Kolları Başkanı Muhammed TUREL, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

  Turel yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; Ülkemizin bağımsızlığını temin etmek, Milletimizi sömürmek isteyen güçleri vatanımızdan kovmak, ülkemizde Hak ve adalete dayanan adil bir yönetim düzeni kurmak amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulmuştur. Bu vatan bize miras değil ecdadımızın canları pahasına bize bıraktığı kutsal bir emanettir. Bize düşen sorumluluk bu emaneti en güzel şekilde gelecek nesillere bırakmaktır. Bu yüzden kısır çekişmeleri bir kenara bırakıp,  el birliği ile Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’yı kuracak kararlılığı ortaya koymalıyız. Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük miras mutlu, huzurlu ve müreffeh bir ülke; Batı’ya uydu değil, Öncülük yapacak bir Türkiye olmalıdır. 23 Nisan aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiş bir bayramdır. En değerli varlığımız çocuklarımızdır. Biz, ancak ahlaki ve manevi değerlere bağlı, vatan sevgisiyle büyüyen bir nesil yetiştirdiğimiz takdirde geleceğimiz güvence altında olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum.
Saadet Partisi (SP) Gebze Gençlik Kolları Başkanı Muhammed TUREL, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Turel yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizin bağımsızlığını temin etmek, Milletimizi sömürmek isteyen güçleri vatanımızdan kovmak, ülkemizde Hak ve adalete dayanan adil bir yönetim düzeni kurmak amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulmuştur. Bu vatan bize miras değil ecdadımızın canları pahasına bize bıraktığı kutsal bir emanettir. Bize düşen sorumluluk bu emaneti en güzel şekilde gelecek nesillere bırakmaktır. Bu yüzden kısır çekişmeleri bir kenara bırakıp,  el birliği ile Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’yı kuracak kararlılığı ortaya koymalıyız. Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük miras mutlu, huzurlu ve müreffeh bir ülke; Batı’ya uydu değil, Öncülük yapacak bir Türkiye olmalıdır.

23 Nisan aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiş bir bayramdır. En değerli varlığımız çocuklarımızdır. Biz, ancak ahlaki ve manevi değerlere bağlı, vatan sevgisiyle büyüyen bir nesil yetiştirdiğimiz takdirde geleceğimiz güvence altında olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.