Batman bileğimizi bükemiyor!

Spor 02.10.2019 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Batman bileğimizi bükemiyor!

Cumartesi günü evinde Batman Petrolspor’u konuk edecek olan Darıca G.B, tarihinde hiç yenilmediği rakibiyle 9.kez karşı karşıya gelecek. Sonucu merakla beklenen maç öncesinde birbirinden dikkat çekici istatistikler ve rakamları sizler için derledik.

3.Lig 3.Grup’un 6.haftasında Cumartesi günü sahasında Batman Petrolspor’u konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği, rakibiyle tarihinde 9.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 4 kez 3.Lig’de aynı gruba düşen iki takımın randevusunda beraberliklerin ön plana çıkması dikkat çekiyor. Bugüne dek oynanan 8 maçın 6’sını beraberlikle sonuçlanırken, 2 karşılaşmayı sarı yeşilli temsilcimiz kazandı. İki takım arasındaki bu maçlarda Darıca G.B 9 kez rakip fileleri sarsarken, Batman ekibi 7 kez ağları gördü. VURURLU DARICA G.B BATMAN’LA 4.KEZ Darıca Gençlerbirliği’nde ikinci dönemini yaşayan Teknik Direktör Özgür Vurur da takımının başında Batman Petrolspor’a karşı 4.sınavını verecek. Darıca G.B’deki ilk döneminde göreve başladığı 2013-2014 sezonunda sahasında B.Petrolspor ile 2-2 berabere kalan Darıca G.B, 2014-2015 sezonunda oynanan maçlarda evindeki mücadeleyi 2-1 kazanırken, Batman’daki maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Darıca G.B’de o dönemde şu an takımın formasını terleten Ferhat Çoban ve Ahmet Kutluer de yer almıştı.
Cumartesi günü evinde Batman Petrolspor’u konuk edecek olan Darıca G.B, tarihinde hiç yenilmediği rakibiyle 9.kez karşı karşıya gelecek. Sonucu merakla beklenen maç öncesinde birbirinden dikkat çekici istatistikler ve rakamları sizler için derledik.

3.Lig 3.Grup’un 6.haftasında Cumartesi günü sahasında Batman Petrolspor’u konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği, rakibiyle tarihinde 9.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 4 kez 3.Lig’de aynı gruba düşen iki takımın randevusunda beraberliklerin ön plana çıkması dikkat çekiyor. Bugüne dek oynanan 8 maçın 6’sını beraberlikle sonuçlanırken, 2 karşılaşmayı sarı yeşilli temsilcimiz kazandı. İki takım arasındaki bu maçlarda Darıca G.B 9 kez rakip fileleri sarsarken, Batman ekibi 7 kez ağları gördü.

VURURLU DARICA G.B BATMAN’LA 4.KEZ

Darıca Gençlerbirliği’nde ikinci dönemini yaşayan Teknik Direktör Özgür Vurur da takımının başında Batman Petrolspor’a karşı 4.sınavını verecek. Darıca G.B’deki ilk döneminde göreve başladığı 2013-2014 sezonunda sahasında B.Petrolspor ile 2-2 berabere kalan Darıca G.B, 2014-2015 sezonunda oynanan maçlarda evindeki mücadeleyi 2-1 kazanırken, Batman’daki maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Darıca G.B’de o dönemde şu an takımın formasını terleten Ferhat Çoban ve Ahmet Kutluer de yer almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.