19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Batman-Darıca maçına Mersinli hakem

Spor 24.03.2016 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Batman-Darıca maçına Mersinli hakem

Batman-Darıca maçına Mersinli hakem

Darıca G.B’nin Pazar günü deplasmanda Batman Petrolspor’la karşı karşıya geleceği maçı Mersin bölgesi hakemlerinden Uğurcan Tozlu yönetecek. Darıca G.B’nin geçen sezonun 2.haftasında Niğde Belediyespor’la deplasmanda oynadığı ve 2-0 kazandığı maçın dördüncü hakemliğini yapan Tozlu, 2 sezon önce de sarı yeşilli temsilcimizn Elazığ Belediyespor’la deplasmanda oynadığı ve 4-1 kazandığı maçın da dördüncü hakemliğini yapmıştı. Darıca G.B’nin maçında ilk kez orta hakemlik yapacak olan Uğurcan Tozlu’nun yardımcılıklarını Fahri Dere ve Şeyhmus Baysal yapacak. Kaynak : http://www.mersinler.com/
Batman-Darıca maçına Mersinli hakem

Darıca G.B’nin Pazar günü deplasmanda Batman Petrolspor’la karşı karşıya geleceği maçı Mersin bölgesi hakemlerinden Uğurcan Tozlu yönetecek. Darıca G.B’nin geçen sezonun 2.haftasında Niğde Belediyespor’la deplasmanda oynadığı ve 2-0 kazandığı maçın dördüncü hakemliğini yapan Tozlu, 2 sezon önce de sarı yeşilli temsilcimizn Elazığ Belediyespor’la deplasmanda oynadığı ve 4-1 kazandığı maçın da dördüncü hakemliğini yapmıştı. Darıca G.B’nin maçında ilk kez orta hakemlik yapacak olan Uğurcan Tozlu’nun yardımcılıklarını Fahri Dere ve Şeyhmus Baysal yapacak.

Kaynak : http://www.mersinler.com/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.