Batuk dualarla anıldı!

Gebze 26.05.2017 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Batuk dualarla anıldı!

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Batuk dualarla anıldı. Duygu dolu anların yaşlandığı mevlit programına siyasilerin ilgisizliği ise vefasızlık olarak nitelendi. Geçtiğimiz hafta hayata gözlerini yuman kapatılan Fazilet Partisi’nin eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk, dualarla anıldı. Batuk için İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi ve Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği tarafından Çoban Mustafa Paşa Cami’nde mevlit programı düzenlendi. Gebze siyasetinin duayen isimlerinden olan Batuk, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yummuş ve cenazesinde Kocaeli’nin vefasızlığına uğramıştı. Anma programına da siyasiler katılmazken, Batuk’un okul arkadaşı olan Anadolu üniversitesi öğretim üyesi Adil şen de konuşma yaparak Gebzelilere Mehmet Batuk’u anlattı. DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI Batuk için Çoban Mustafa Paşa caminde yapılan mevlit programında kuranlar okunup, hatimler indirilirken, dualar edildi. Duygusal anların yaşandığı mevlide Gebze halkının yanı sıra STK’larda yoğun ilgi gösterdi. Batuk’un Ağabeyi Rıza Batuk da katılarak, bu duyarlılığa imza atan Gebzelilere teşekkür etti. Batuk’un yol arkadaşlarından Naci Çelik mevlit programında duygu dolu dua etti. GİLM-Der Başkanı Cenk çelik de yaptığı açıklama da katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, siyasette derin izler bırakan Batuk’un herkes tarafından hayırla yad edildiğin bildirdi. VEFASIZLIĞA UĞRADI Mevlit programının en üzücü yanı ise siyasilerin ilgisizliği oldu. Gerek Batuk’un son olarak siyasi yaşamını devam ettirdiği AK Parti’den, gerek feshedilen Has Parti ve Saadet Partisi’nden kimsenin mevlide katılmaması dikkat çekti. Cenazesinde de Kocaeli siyasetinin vefasızlığına uğrayan Mehmet Batuk için okutulan mevlide siyasilerin ilgisizliği vefasızlık olarak nitelendi.  

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Batuk dualarla anıldı. Duygu dolu anların yaşlandığı mevlit programına siyasilerin ilgisizliği ise vefasızlık olarak nitelendi.

Geçtiğimiz hafta hayata gözlerini yuman kapatılan Fazilet Partisi’nin eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk, dualarla anıldı. Batuk için İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi ve Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği tarafından Çoban Mustafa Paşa Cami’nde mevlit programı düzenlendi. Gebze siyasetinin duayen isimlerinden olan Batuk, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yummuş ve cenazesinde Kocaeli’nin vefasızlığına uğramıştı. Anma programına da siyasiler katılmazken, Batuk’un okul arkadaşı olan Anadolu üniversitesi öğretim üyesi Adil şen de konuşma yaparak Gebzelilere Mehmet Batuk’u anlattı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Batuk için Çoban Mustafa Paşa caminde yapılan mevlit programında kuranlar okunup, hatimler indirilirken, dualar edildi. Duygusal anların yaşandığı mevlide Gebze halkının yanı sıra STK’larda yoğun ilgi gösterdi. Batuk’un Ağabeyi Rıza Batuk da katılarak, bu duyarlılığa imza atan Gebzelilere teşekkür etti. Batuk’un yol arkadaşlarından Naci Çelik mevlit programında duygu dolu dua etti. GİLM-Der Başkanı Cenk çelik de yaptığı açıklama da katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, siyasette derin izler bırakan Batuk’un herkes tarafından hayırla yad edildiğin bildirdi.

VEFASIZLIĞA UĞRADI

Mevlit programının en üzücü yanı ise siyasilerin ilgisizliği oldu. Gerek Batuk’un son olarak siyasi yaşamını devam ettirdiği AK Parti’den, gerek feshedilen Has Parti ve Saadet Partisi’nden kimsenin mevlide katılmaması dikkat çekti. Cenazesinde de Kocaeli siyasetinin vefasızlığına uğrayan Mehmet Batuk için okutulan mevlide siyasilerin ilgisizliği vefasızlık olarak nitelendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.