BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE DE “UMUT” OLDULAR

Darıca 03.04.2016 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE DE “UMUT” OLDULAR

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Bayırbucak Türkmenlerine de umut oldu. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Bayırbucak Türkmenlerine 2 akülü 1 manuel olmak üzere 3 tekerlekli sandalye ulaştırdı. YALNIZ BIRAKMADILAR Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nin aracılığıyla bölgedeki hayırseverleri Bayırbucak Türkmenlerine 2 akülü 1 manuel olmak üzere 3 tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Nermin Tol, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Gebze Kızılay Başkanı Oya Tunçel, Darıca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gebze Teknik Üniversitesi Sosyolog Lütfü Yapıcı ve Gebze TEMA Başkanı Feride Özkan Bayırbucak Türkmenlerine 3 tekerlekli sandalye gönderileceği gün Darıca Bir Umut Engelliler Dernek yönetimini yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu. ARIKAN “HEYECANIMIZI KAYBETMEDEN İLK GÜN Kİ GİBİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan “Bugün burada Türkmen kardeşlerimize de yardım etmenin huzuru ve mutluluğunu yaşadık. Bizler elimizden geldiğince hayırseverlerimizin de desteğiyle yardıma ihtiyacı olan tüm kardeşlerimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Gerek kendi ülkemizde gerekse diğer ülkelerimizde yardım eli uzattığımız kardeşlerimizin gözlerindeki mutluluğu görmek onların heyecanına ortak olmak bizleri daha çok çalışmaya ve daha çok insana yardım götürmemiz gerektiğini gösteriyor. Bu yüzden enerjimizi ve heyecanımızı kaybetmeden ilk gün ki gibi çalışmaya devam edeceğiz” dedi. ARIKAN TEŞEKKÜR ETTİ Ayrıca Derneğimiz aracılığıyla Bayırbucak Türkmenlerine yardım eli uzatan hayırseverlerimize ve bu mutlu günde bizi yalnız bırakmayan ve sevincimize ortak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Nermin Tol, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Gebze Kızılay Başkanı Oya Tunçel, Darıca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gebze Teknik Üniversitesi Sosyolog Lütfü Yapıcı ve Gebze TEMA Başkanı Feride Özkan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Bayırbucak Türkmenlerine de umut oldu. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Bayırbucak Türkmenlerine 2 akülü 1 manuel olmak üzere 3 tekerlekli sandalye ulaştırdı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nin aracılığıyla bölgedeki hayırseverleri Bayırbucak Türkmenlerine 2 akülü 1 manuel olmak üzere 3 tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Nermin Tol, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Gebze Kızılay Başkanı Oya Tunçel, Darıca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gebze Teknik Üniversitesi Sosyolog Lütfü Yapıcı ve Gebze TEMA Başkanı Feride Özkan Bayırbucak Türkmenlerine 3 tekerlekli sandalye gönderileceği gün Darıca Bir Umut Engelliler Dernek yönetimini yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu.

ARIKAN “HEYECANIMIZI KAYBETMEDEN İLK GÜN Kİ GİBİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan “Bugün burada Türkmen kardeşlerimize de yardım etmenin huzuru ve mutluluğunu yaşadık. Bizler elimizden geldiğince hayırseverlerimizin de desteğiyle yardıma ihtiyacı olan tüm kardeşlerimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Gerek kendi ülkemizde gerekse diğer ülkelerimizde yardım eli uzattığımız kardeşlerimizin gözlerindeki mutluluğu görmek onların heyecanına ortak olmak bizleri daha çok çalışmaya ve daha çok insana yardım götürmemiz gerektiğini gösteriyor. Bu yüzden enerjimizi ve heyecanımızı kaybetmeden ilk gün ki gibi çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ARIKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca Derneğimiz aracılığıyla Bayırbucak Türkmenlerine yardım eli uzatan hayırseverlerimize ve bu mutlu günde bizi yalnız bırakmayan ve sevincimize ortak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Nermin Tol, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Gebze Kızılay Başkanı Oya Tunçel, Darıca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gebze Teknik Üniversitesi Sosyolog Lütfü Yapıcı ve Gebze TEMA Başkanı Feride Özkan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.