Bayanların Boğaz keyfi

Darıca 14.08.2017 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bayanların Boğaz keyfi

Maltepe Belediyesi’nin katkıları  ile Darıca CHP İlçe Başkanlığı boğaz turu düzenledi. Düzenlenen boğaz turuna 200 bayan katılım gösterdi. Organizasyonda kafile başkanlığı yapan Darıca CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yiğit, katkı sunan Maltepe Belediye Başkanı  Ali Kılıç’a, Maltepe CHP İlçe Başkanı Zeynep Alçınkaya Babacan’a  ve Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk’e teşekkür etti. Boğazı tekne ile gezmeden önce Maltepe’ye otobüslerle gidecek olan 200 bayanı Darıca’dan yolcu eden Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık uğurlarken Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Evrim Özcan organizasyona katılım gösteren  bayanlara olan ilgisi ile dikkat çekti. CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından, kadınlara özel olarak düzenlenen tekne turları Darıcalı kadınlardan büyük ilgi gördü. Boğaz turunda kadınlara eşlik eden CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bu turlarla, kadın kardeşlerimizi baş başa getirmek, imparatorlukların, inançların ve aşkların başkenti İstanbul’u gezdirerek, kadın kadına eğlenmenizi sağlamak” dedi.  Boğazı ilk kez gören kadınlar katıldığı Boğaz turunda, Tayfun Yılmaz’ın bağlaması eşliğinde İlknur Yıldız birbirinden güzel halk müziği ezgileri seslendirdi. Kadınların birlikte halay çektiği tura kısa bir süre eşlik eden CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bu tekne turlarının bir amacı var. Sabah kalkacaksınız, eşinizle vedalaşacaksınız, kapıyı çarpıp gitmeden,  ‘Yemek tuzlu, su buzlu olmasın. Bulaşıkların yıkansın’ diyeceksiniz. Çünkü hayat paylaştıkça güzel. Bu turların amaçlarından biri de mahalledeki kadın kardeşlerimizi, aynı sokakta, hatta aynı binada oturup da birbirini tanımayan, selam vermeyen, ne derdini olduğunu bilmeyen komşularınızla sizleri baş başa getirmek ve 4 saat boyunca imparatorlukların, inançların ve aşkların başkenti İstanbul’u gezdirmek ve kadın kadına eğlenmenizi sağlamak. Aranızda ilk defa boğaza gidenler de var, engelli kardeşlerimiz de var. Ne mutlu bize” dedi.  

Maltepe Belediyesi’nin katkıları  ile Darıca CHP İlçe Başkanlığı boğaz turu düzenledi. Düzenlenen boğaz turuna 200 bayan katılım gösterdi. Organizasyonda kafile başkanlığı yapan Darıca CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yiğit, katkı sunan Maltepe Belediye Başkanı  Ali Kılıç’a, Maltepe CHP İlçe Başkanı Zeynep Alçınkaya Babacan’a  ve Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk’e teşekkür etti. Boğazı tekne ile gezmeden önce Maltepe’ye otobüslerle gidecek olan 200 bayanı Darıca’dan yolcu eden Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık uğurlarken Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Evrim Özcan organizasyona katılım gösteren  bayanlara olan ilgisi ile dikkat çekti.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından, kadınlara özel olarak düzenlenen tekne turları Darıcalı kadınlardan büyük ilgi gördü. Boğaz turunda kadınlara eşlik eden CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bu turlarla, kadın kardeşlerimizi baş başa getirmek, imparatorlukların, inançların ve aşkların başkenti İstanbul’u gezdirerek, kadın kadına eğlenmenizi sağlamak” dedi. 

Boğazı ilk kez gören kadınlar katıldığı Boğaz turunda, Tayfun Yılmaz’ın bağlaması eşliğinde İlknur Yıldız birbirinden güzel halk müziği ezgileri seslendirdi. Kadınların birlikte halay çektiği tura kısa bir süre eşlik eden CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bu tekne turlarının bir amacı var. Sabah kalkacaksınız, eşinizle vedalaşacaksınız, kapıyı çarpıp gitmeden,  ‘Yemek tuzlu, su buzlu olmasın. Bulaşıkların yıkansın’ diyeceksiniz. Çünkü hayat paylaştıkça güzel. Bu turların amaçlarından biri de mahalledeki kadın kardeşlerimizi, aynı sokakta, hatta aynı binada oturup da birbirini tanımayan, selam vermeyen, ne derdini olduğunu bilmeyen komşularınızla sizleri baş başa getirmek ve 4 saat boyunca imparatorlukların, inançların ve aşkların başkenti İstanbul’u gezdirmek ve kadın kadına eğlenmenizi sağlamak. Aranızda ilk defa boğaza gidenler de var, engelli kardeşlerimiz de var. Ne mutlu bize” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.