Bayburt’ta mucize arıyoruz

Spor 30.04.2016 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bayburt’ta mucize arıyoruz

Futbol mucizesi kovalayan Darıca G.B, sezonun son maçında bugün deplasmanda Bayburt G.Ö.İ ile karşılaşacak. Bayburt Genç Osman Stadı’nda seyircisiz oynanacak olan mücadele saat 15:30’da başlayacak.

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off şansını mucizelere bırakan Darıca G.B, ligin son haftasında deplasmanda Bayburt G.Ö.İ ile karşı karşıya gelecek. Play-Off’a kalmayı geçen hafta garantileyen rakibi karşısında kazanarak hem mucizenin gerçekleşmesi için kendi üzerine düşeni yapmayı, hem de sezonu galibiyetle tamamlamayı hedefleyen sarı yeşilliler, seyircisiz oynanacak olan maçtan 3 puan çıkarmak istiyor. DARICA’DA UĞUR, BAYBURT’TA ÖMER YOK Zorlu maç öncesinde Darıca G.B’de Uğur Daşdemir sakatlığı sebebiyle kadroda yer almazken, Yunus Emre Albayrak ve Gökhan Öztürk, teknik ekip kararıyla maç kadrosunda yer almadılar. Ev sahibi Bayburt G.Ö.İ’de ise Ömer Esenkaya sarı kart cezası sebebiyle Darıca’ya karşı forma giyemeyecek. Öte yandan iki takım arasında ligin ilk yarısında Darıca’da oynanan maç, 0-0’lık eşitlikle sonuçlanmıştı. PLAY-OFF’A NASIL KALIRIZ? Futbol otoritelerine göre temsilcimiz Darıca G.B’nin Play-Off’a kalma şansı oldukça zor gözüküyor. Darıca G.B Bayburt’u devirip Play-Off yarışındaki iki rakibinin puan kayıplarını bekleyecek. Sarı yeşilli temsilcimizin sezonu ilk 5 içinde tamamlaması için; önceki hafta sahasında Darıca G.B’yi 1-0 yenen Çorum Belediyespor’un bugün sahasında Körfez İskenderunspor’a yenilmesi ve Gölcükspor’un da sahasında Niğde Belediyespor’a puan kaybetmesi gerekiyor.
Futbol mucizesi kovalayan Darıca G.B, sezonun son maçında bugün deplasmanda Bayburt G.Ö.İ ile karşılaşacak. Bayburt Genç Osman Stadı’nda seyircisiz oynanacak olan mücadele saat 15:30’da başlayacak.

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off şansını mucizelere bırakan Darıca G.B, ligin son haftasında deplasmanda Bayburt G.Ö.İ ile karşı karşıya gelecek. Play-Off’a kalmayı geçen hafta garantileyen rakibi karşısında kazanarak hem mucizenin gerçekleşmesi için kendi üzerine düşeni yapmayı, hem de sezonu galibiyetle tamamlamayı hedefleyen sarı yeşilliler, seyircisiz oynanacak olan maçtan 3 puan çıkarmak istiyor.

DARICA’DA UĞUR, BAYBURT’TA ÖMER YOK

Zorlu maç öncesinde Darıca G.B’de Uğur Daşdemir sakatlığı sebebiyle kadroda yer almazken, Yunus Emre Albayrak ve Gökhan Öztürk, teknik ekip kararıyla maç kadrosunda yer almadılar. Ev sahibi Bayburt G.Ö.İ’de ise Ömer Esenkaya sarı kart cezası sebebiyle Darıca’ya karşı forma giyemeyecek. Öte yandan iki takım arasında ligin ilk yarısında Darıca’da oynanan maç, 0-0’lık eşitlikle sonuçlanmıştı.

PLAY-OFF’A NASIL KALIRIZ?

Futbol otoritelerine göre temsilcimiz Darıca G.B’nin Play-Off’a kalma şansı oldukça zor gözüküyor. Darıca G.B Bayburt’u devirip Play-Off yarışındaki iki rakibinin puan kayıplarını bekleyecek. Sarı yeşilli temsilcimizin sezonu ilk 5 içinde tamamlaması için; önceki hafta sahasında Darıca G.B’yi 1-0 yenen Çorum Belediyespor’un bugün sahasında Körfez İskenderunspor’a yenilmesi ve Gölcükspor’un da sahasında Niğde Belediyespor’a puan kaybetmesi gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.