BAYRAĞINI KAP GEL!

Darıca 11.12.2016 - 18:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAYRAĞINI KAP GEL!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca halkını sokağa çağırdı.  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca halkını sokağa çağırdı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak dün gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan emniyet mensubu ve sivil vatandaşları anmak ve terörü protesto etmek için Darıca halkını sokağa davet etti.  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bayrağını Kap Gel" sloganı ile Darıca halkını sokağa çağırarak 19:30 da Adnan Menderes Kültür Merkezi önünde terörü protesto etmeye davet etti. Karabacak paylaşımında, "Bayrağını Kap Gel." diyerek "İstanbul'da dün gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan emniyet mensubu ve sivil vatandaşlarımız için bu akşam 19:30 da Adnan Menderes Kültür Merkezi önünde terörü protesto edeceğiz." dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca halkını sokağa çağırdı.  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca halkını sokağa çağırdı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak dün gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan emniyet mensubu ve sivil vatandaşları anmak ve terörü protesto etmek için Darıca halkını sokağa davet etti. 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bayrağını Kap Gel" sloganı ile Darıca halkını sokağa çağırarak 19:30 da Adnan Menderes Kültür Merkezi önünde terörü protesto etmeye davet etti. Karabacak paylaşımında, "Bayrağını Kap Gel." diyerek "İstanbul'da dün gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan emniyet mensubu ve sivil vatandaşlarımız için bu akşam 19:30 da Adnan Menderes Kültür Merkezi önünde terörü protesto edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.