Bayrak’a Destek Çığ Gibi Büyüyor!

Çayırova 25.03.2019 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bayrak’a Destek Çığ Gibi Büyüyor!

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’a seçime sayılı günler kala destek çığ gibi büyüyor.

Çayırova’nın yoğun destek ve teveccühü ile seçimin favori ismi olan Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, hafta sonu yaptığı dernek ziyaretleri ile kırılması güç bir rekora imza attı. Başkan Adayı Bayrak hafta sonu Çayırova Sinoplular Derneği, Çayırova Kars Ardahan Derneği, Çayırova Artvinliler Derneği, Çayırova Trabzonlular Derneği, Çayırova Kırşehirliler Derneği, Çayırova Serhat Karslılar Derneği ve Çayırova Kastamonulular Derneklerini ziyaret ederek buralarda program gerçekleştirdi. “HALKIMIZ RANTÇILAR İLE HİZMETKARLARI AYIRT ETMİŞTİR” Yapmış olduğu ziyaretlerde yoğun ilgi ve alakayla karşılanan Bayrak: “İlçemizin geleceğini çalmak için yola çıkanlar ile ilçemize hizmetkâr olmak için yola çıkanları halkımız ayırt etmiştir. Bu ilgi ve alaka için tüm Çayırovalı hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan dernek programlarında projelerini paylaşan İlhami Bayrak, Çayırova’da bazı gruplar tarafından yapılması planlanan art niyetli, rant projelerini de Çayırova halkıyla belgeleriyle paylaştı. Yapılan dernek ziyaretlerinin bir kısmında İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi de Başkan Adayı Bayrak’a eşlik etti. “BAZI ÇETELER RANT İÇİN EVLERİNİZE GÖZ DİKİYOR” İlhami Bayrak, Dernek ziyaretleri esnasında yaptığı açıklama ile Çayırova’da ki kirli emellerini süslü sözlerle örtbas eden çetelerin ilçe üzerinde ki oyunlarını da vatandaşlarla paylaştı. Çayırova’da Yenimahalle ve Çayırova Mahallelerinden başlamak üzere bir kentsel yenileme ve toplu konut çalışması yapıldığını belirten Bayrak: “Bakın belgesini sizlerle paylaşıyoruz. Bazı çeteler birilerini kullanarak Çayırova’yı ele geçirmek adına çaba harcıyor. Burada evlerinizden, arazilerinizden olacaksınız. Bunu ilk olarak Emek ve İnönü Mahallelerinde denediler ama orada kentsel dönüşüm olarak yapmaya çalıştılar. Bizlerinde desteği ile o bölgede yaşayan insanlarımız dernekleşerek dik duruşları ile bu rant çalışmasını engelledi. Fakat bu kez kentsel dönüşüm değil, kentsel yenileme ve toplu konut ilanı için uğraşıyorlar ve bunu gerçekleştirirlerse ne yazık ki hukuken de çok bir şey yapma şansınız kalmayacak” dedi. “SÖZDE DEĞİL ÖZDE ÇAYIROVALIYIZ” Çayırova açısında bu yerel seçimlerin büyük önem arz ettiğini belirten Bayrak: “Derneklerimiz bizlerin yanında olduğu sürece bu tarz rantsal projelere asla izin vermeyiz. Halkımız bizlere yetki verdiğinde ise böyle bir sorunla karşı karşıya gelmeleri söz konusu dahi olamaz. Biz halkımızın içinde yer almadığı hiçbir projenin içinde olmayız. Süslü sözlerle, kendilerini mülayim insanlar olarak göstermeye çalışanlardan olmadık. 1982 yılından bu yana Çayırova’dayım. Sosyal hayatımızda, siyasi hayatımızda biliniyor. Ama kendini Çayırovalı olarak lanse eden ama Çayırova’da kimsenin doğru düzgün görmediği isimleri de halkımız çok iyi biliyor” dedi.
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’a seçime sayılı günler kala destek çığ gibi büyüyor.

Çayırova’nın yoğun destek ve teveccühü ile seçimin favori ismi olan Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, hafta sonu yaptığı dernek ziyaretleri ile kırılması güç bir rekora imza attı. Başkan Adayı Bayrak hafta sonu Çayırova Sinoplular Derneği, Çayırova Kars Ardahan Derneği, Çayırova Artvinliler Derneği, Çayırova Trabzonlular Derneği, Çayırova Kırşehirliler Derneği, Çayırova Serhat Karslılar Derneği ve Çayırova Kastamonulular Derneklerini ziyaret ederek buralarda program gerçekleştirdi.

HALKIMIZ RANTÇILAR İLE HİZMETKARLARI AYIRT ETMİŞTİR

Yapmış olduğu ziyaretlerde yoğun ilgi ve alakayla karşılanan Bayrak: “İlçemizin geleceğini çalmak için yola çıkanlar ile ilçemize hizmetkâr olmak için yola çıkanları halkımız ayırt etmiştir. Bu ilgi ve alaka için tüm Çayırovalı hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan dernek programlarında projelerini paylaşan İlhami Bayrak, Çayırova’da bazı gruplar tarafından yapılması planlanan art niyetli, rant projelerini de Çayırova halkıyla belgeleriyle paylaştı. Yapılan dernek ziyaretlerinin bir kısmında İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi de Başkan Adayı Bayrak’a eşlik etti.

“BAZI ÇETELER RANT İÇİN EVLERİNİZE GÖZ DİKİYOR”

İlhami Bayrak, Dernek ziyaretleri esnasında yaptığı açıklama ile Çayırova’da ki kirli emellerini süslü sözlerle örtbas eden çetelerin ilçe üzerinde ki oyunlarını da vatandaşlarla paylaştı. Çayırova’da Yenimahalle ve Çayırova Mahallelerinden başlamak üzere bir kentsel yenileme ve toplu konut çalışması yapıldığını belirten Bayrak: “Bakın belgesini sizlerle paylaşıyoruz. Bazı çeteler birilerini kullanarak Çayırova’yı ele geçirmek adına çaba harcıyor. Burada evlerinizden, arazilerinizden olacaksınız. Bunu ilk olarak Emek ve İnönü Mahallelerinde denediler ama orada kentsel dönüşüm olarak yapmaya çalıştılar. Bizlerinde desteği ile o bölgede yaşayan insanlarımız dernekleşerek dik duruşları ile bu rant çalışmasını engelledi. Fakat bu kez kentsel dönüşüm değil, kentsel yenileme ve toplu konut ilanı için uğraşıyorlar ve bunu gerçekleştirirlerse ne yazık ki hukuken de çok bir şey yapma şansınız kalmayacak” dedi.

“SÖZDE DEĞİL ÖZDE ÇAYIROVALIYIZ”

Çayırova açısında bu yerel seçimlerin büyük önem arz ettiğini belirten Bayrak: “Derneklerimiz bizlerin yanında olduğu sürece bu tarz rantsal projelere asla izin vermeyiz. Halkımız bizlere yetki verdiğinde ise böyle bir sorunla karşı karşıya gelmeleri söz konusu dahi olamaz. Biz halkımızın içinde yer almadığı hiçbir projenin içinde olmayız. Süslü sözlerle, kendilerini mülayim insanlar olarak göstermeye çalışanlardan olmadık. 1982 yılından bu yana Çayırova’dayım. Sosyal hayatımızda, siyasi hayatımızda biliniyor. Ama kendini Çayırovalı olarak lanse eden ama Çayırova’da kimsenin doğru düzgün görmediği isimleri de halkımız çok iyi biliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.