Bayrak: Çayırova Spor Kenti Olacak!

Çayırova 27.02.2019 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bayrak: Çayırova Spor Kenti Olacak!

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, geçtiğimiz hafta sonu ilçede ki spor kulüpleri ile bir araya geldi

Spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Adayı İlhami Bayrak’ı ziyaretinde İlçe yöneticileri ile meclis üyeleri de yalnız bırakmadı. Kulüpler Birliği Başkanı Muharrem Şen tarafından ağırlanan Başkan Adayı Bayrak Başkan seçilmesi halinde Çayırova’da ki tüm spor kulüplerinin destekleneceğini belirtti. KULÜPLER BİRLİĞİ BAYRAK’I AĞIRLADI Uzun yıllar sporla iç içe olan ve Fatih Spor Kulübü’nün de Başkanlığını yapan İlhami Bayrak, yapmış olduğu ziyarette ilçede ki spor kulüplerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüpler Birliği Başkanı Muharrem Şen ise Çayırova’da spor kulüplerinin önemli bir misyonunun olduğunu belirterek; “Burada ki tüm kulüplerimiz çocuklarımıza yalnızca futbol değil aynı zamanda ahlaki açıdan da bilgi ve birikimler aktarmaktadır. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayan bir araçtır spor aynı zamanda. Bu sebeple ilçemizde ki tüm spor kulüplerinin ciddi manada arkasında durulması gerektiğini düşünüyoruz” dedi. SPOR KENTİ ÇAYIROVA PROJESİ’Nİ ANLATTI Kulüpler Birliği Başkanı nezdinde tüm spor kulüplerinin yöneticilerine teşekkür eden Başkan Adayı İlhami Bayrak ise “Bizim bir önceki dönemde de amatör spor branşları ile ilgili çok önemli projemiz mevcuttu. Bu dönemde de Spor Kenti Çayırova başlıklı önemli bir projemiz var. Bu projemizin içeriğinde ise Sağlıklı yaşam için herkese ve her yaşa uygun spor alanları oluşturmak var. Her mahallemizde yapacağımız tesislerle spor dallarında ki gizli yeteneklerimizi keşfedeceğiz. Türk sporuna yeni yıldızlar kazandırmak hedefiyle her mahallemizde Amatör Spor Güçlendirme Organizasyonu kuracağız” dedi. Çayırova Belediye Başkan Adayı Bayrak projelerin detayları ile ilgili tüm kulüpleri 3 Mart Pazar günü Çayırova Kapalı Spor Salonun da yapılacak Büyük Çayırova Buluşmasına davet etti.
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, geçtiğimiz hafta sonu ilçede ki spor kulüpleri ile bir araya geldi

Spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Adayı İlhami Bayrak’ı ziyaretinde İlçe yöneticileri ile meclis üyeleri de yalnız bırakmadı. Kulüpler Birliği Başkanı Muharrem Şen tarafından ağırlanan Başkan Adayı Bayrak Başkan seçilmesi halinde Çayırova’da ki tüm spor kulüplerinin destekleneceğini belirtti.

KULÜPLER BİRLİĞİ BAYRAK’I AĞIRLADI

Uzun yıllar sporla iç içe olan ve Fatih Spor Kulübü’nün de Başkanlığını yapan İlhami Bayrak, yapmış olduğu ziyarette ilçede ki spor kulüplerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüpler Birliği Başkanı Muharrem Şen ise Çayırova’da spor kulüplerinin önemli bir misyonunun olduğunu belirterek; “Burada ki tüm kulüplerimiz çocuklarımıza yalnızca futbol değil aynı zamanda ahlaki açıdan da bilgi ve birikimler aktarmaktadır. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayan bir araçtır spor aynı zamanda. Bu sebeple ilçemizde ki tüm spor kulüplerinin ciddi manada arkasında durulması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

SPOR KENTİ ÇAYIROVA PROJESİ’Nİ ANLATTI

Kulüpler Birliği Başkanı nezdinde tüm spor kulüplerinin yöneticilerine teşekkür eden Başkan Adayı İlhami Bayrak ise “Bizim bir önceki dönemde de amatör spor branşları ile ilgili çok önemli projemiz mevcuttu. Bu dönemde de Spor Kenti Çayırova başlıklı önemli bir projemiz var. Bu projemizin içeriğinde ise Sağlıklı yaşam için herkese ve her yaşa uygun spor alanları oluşturmak var. Her mahallemizde yapacağımız tesislerle spor dallarında ki gizli yeteneklerimizi keşfedeceğiz. Türk sporuna yeni yıldızlar kazandırmak hedefiyle her mahallemizde Amatör Spor Güçlendirme Organizasyonu kuracağız” dedi. Çayırova Belediye Başkan Adayı Bayrak projelerin detayları ile ilgili tüm kulüpleri 3 Mart Pazar günü Çayırova Kapalı Spor Salonun da yapılacak Büyük Çayırova Buluşmasına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.