BAYRAKLAR YARIYA İNECEK

Spor 11.12.2016 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAYRAKLAR YARIYA İNECEK

BAYRAKLAR YARIYA İNECEK

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF), dün Beşiktaş'ta gerçekleşen hain terör saldırısının ardından açıklama yayınlayarak, bugün ve yarın oynanacak olan maçlarda saygı duruşunun yapılıp bayrakların yarıya indirileceğini bildirdi. İŞTE O AÇIKLAMA: Beşiktaş Vodafone Arena yakınında Beşiktaş-Bursa maçı sonrasında düzenlenen hain terör saldırılarında şehit olan polis ve vatandaşlarımız anısına 1 günlük milli yas ilan edildi. Profesyonel ve amatör liglerde 11 ve 12 Aralık 2016 tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalar öncesinde şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, stadyumlardaki bayraklar yarıya indirilecek ve maçlar sırasında müzik yayını yapılmayacaktır.
BAYRAKLAR YARIYA İNECEK

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF), dün Beşiktaş'ta gerçekleşen hain terör saldırısının ardından açıklama yayınlayarak, bugün ve yarın oynanacak olan maçlarda saygı duruşunun yapılıp bayrakların yarıya indirileceğini bildirdi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Beşiktaş Vodafone Arena yakınında Beşiktaş-Bursa maçı sonrasında düzenlenen hain terör saldırılarında şehit olan polis ve vatandaşlarımız anısına 1 günlük milli yas ilan edildi. Profesyonel ve amatör liglerde 11 ve 12 Aralık 2016 tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalar öncesinde şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, stadyumlardaki bayraklar yarıya indirilecek ve maçlar sırasında müzik yayını yapılmayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.