Bayram Bencil Duygulardan Arındırır

Gebze 20.08.2018 - 23:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bayram Bencil Duygulardan Arındırır

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı bayram mesajıyla hemşehrilerinin ve tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı bayram mesajıyla hemşehrilerinin ve tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayramların sevinç, mutluluk, tanışma, paylaşma, barış ve dostluk günleri olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Barış, huzur, yardımlaşma ve paylaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı, bizleri bencil duygulardan arındıran, halkımızı birbiriyle kaynaştıran müstesna bir bayramdır” dedi.Başkan Köşker, Kurban Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi:“Sevginin, huzurun, sevincin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.  BİRLİĞİMİZE KAST EDENLERE EN GÜZEL CEVAP Birliğimize, bütünlüğümüze ve kardeşlik hukukumuza kastedenlere en iyi cevabı bayramda birbirimizi severek, barışarak ve kucaklaşarak vermeliyiz. Kurban Bayramı’nı anlam ve önemine uygun kutlarken, yakın çevremizden başlayarak, ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde muhtaç durumda bulunan insanlara yardım elini uzatmalı, onlara yalnız olmadıklarını htirmeli, Bayram’ın coşkusunu onların da yaşamalarını sağlamalıyız.Bayram sevincinin ve coşkusunun yılın her gününde yaşanması temennisiyle tüm hemşehrilerimin, vatandaşlarımızın, Türk ve İslam Dünyası’nın Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzur içinde nice bayramlar geçirmelerini diliyorumKurban Bayramınız mübarek olsun.” Başkan Köşker ayrıca, Kurban Bayramının 2. Günü saat 11.30’da Milli İrade Kent Meydanında düzenlenecek kent bayramlaşmasına Gebzeli hemşerilerini davet etti. 
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı bayram mesajıyla hemşehrilerinin ve tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı bayram mesajıyla hemşehrilerinin ve tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayramların sevinç, mutluluk, tanışma, paylaşma, barış ve dostluk günleri olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Barış, huzur, yardımlaşma ve paylaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı, bizleri bencil duygulardan arındıran, halkımızı birbiriyle kaynaştıran müstesna bir bayramdır” dedi.Başkan Köşker, Kurban Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi:“Sevginin, huzurun, sevincin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. 

BİRLİĞİMİZE KAST EDENLERE EN GÜZEL CEVAP

Birliğimize, bütünlüğümüze ve kardeşlik hukukumuza kastedenlere en iyi cevabı bayramda birbirimizi severek, barışarak ve kucaklaşarak vermeliyiz. Kurban Bayramı’nı anlam ve önemine uygun kutlarken, yakın çevremizden başlayarak, ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde muhtaç durumda bulunan insanlara yardım elini uzatmalı, onlara yalnız olmadıklarını htirmeli, Bayram’ın coşkusunu onların da yaşamalarını sağlamalıyız.Bayram sevincinin ve coşkusunun yılın her gününde yaşanması temennisiyle tüm hemşehrilerimin, vatandaşlarımızın, Türk ve İslam Dünyası’nın Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzur içinde nice bayramlar geçirmelerini diliyorumKurban Bayramınız mübarek olsun.” Başkan Köşker ayrıca, Kurban Bayramının 2. Günü saat 11.30’da Milli İrade Kent Meydanında düzenlenecek kent bayramlaşmasına Gebzeli hemşerilerini davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.