BAYRAM, DARICA'YA GELDİ

Darıca 11.01.2018 - 22:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAYRAM, DARICA'YA GELDİ

Darıca Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Köksal Akçay geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen istişare kurulu toplantısında, "Büyükşehir Darıca'ya yeterli hizmeti vermiyor." şeklindeki konuşmalarının ardından, İlçedeki büyükşehir hizmetlerine ilişkin bugün bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

 Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, ilçede devam eden projeler ele alındı.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, burada yaptığı konuşmada, ilçe belediyeleriyle uyum içerisinde, kente en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirterek, "Zaman zaman ziyaret ettiğimiz belediyelerimizde, ilçelerde devam eden çalışmalarla ilgili bir genel durum değerlendirmesi yaparak, yeni projeler hakkında belediye başkanlarımızla değerlendirmelerde bulunuyoruz. Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık." diye konuştu. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayram'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. İlçedeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Karabacak, şunları söyledi:  "Göreve geldiğimiz 2004 yılından bugüne kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içinde ilçemize hizmet etmek için çalışıyoruz. Şehrimize değer katan projelerle ilçe halkımızın huzur içinde yaşayacağı bir şehir oluşturma hayaliyle çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize değer katan vizyon projelerimizden olan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, 80 bin kişinin yürüyerek gelip gidebileceği bir konumda olması açısından önem taşıyor. 2015 yılı ekim ayında hizmete açtığımız Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, ilçedeki kültürel ve sanatsal faaliyetlerin merkezi haline gelirken, tiyatro, sinema, söyleşi, konser gibi etkinliklerle, ilçenin kültürel hayatına büyük katkı sunuyor."
Darıca Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Köksal Akçay geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen istişare kurulu toplantısında, "Büyükşehir Darıca'ya yeterli hizmeti vermiyor." şeklindeki konuşmalarının ardından, İlçedeki büyükşehir hizmetlerine ilişkin bugün bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

 Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, ilçede devam eden projeler ele alındı.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, burada yaptığı konuşmada, ilçe belediyeleriyle uyum içerisinde, kente en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirterek, "Zaman zaman ziyaret ettiğimiz belediyelerimizde, ilçelerde devam eden çalışmalarla ilgili bir genel durum değerlendirmesi yaparak, yeni projeler hakkında belediye başkanlarımızla değerlendirmelerde bulunuyoruz. Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık." diye konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayram'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

İlçedeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Karabacak, şunları söyledi: 

"Göreve geldiğimiz 2004 yılından bugüne kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içinde ilçemize hizmet etmek için çalışıyoruz. Şehrimize değer katan projelerle ilçe halkımızın huzur içinde yaşayacağı bir şehir oluşturma hayaliyle çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize değer katan vizyon projelerimizden olan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, 80 bin kişinin yürüyerek gelip gidebileceği bir konumda olması açısından önem taşıyor. 2015 yılı ekim ayında hizmete açtığımız Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, ilçedeki kültürel ve sanatsal faaliyetlerin merkezi haline gelirken, tiyatro, sinema, söyleşi, konser gibi etkinliklerle, ilçenin kültürel hayatına büyük katkı sunuyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.