Bayram Dönüşü Trafik Nasıl?

27.06.2017 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bayram Dönüşü Trafik Nasıl?

Ramazan Bayramı tatilini tamamlayıp dönüşe geçenler TEM Bolu kesiminde hafif yoğunluk oluşturdu. Çanakkale feribot iskelelerinde ise tatilcilerin dönüş çilesi başladı.

Ramazan Bayramı tatilini tamamlayıp dönüş kararı alan vatandaşlar,  Çanakkale'de trafiğe takılırken; TEM  Bolu kesiminde rahat seyehat ettiler. BOLU TARAFI RAHAT Bayram tatilini memleketlerine geçirenler, dönüşte TEM'in  Bolu kesiminde hafif yoğunluk oluşturdu. Tatilciler, dönüş yolunda yoğunluğa yakalanmamak için dün yola çıkmaya başladı. Dün akşam saatlerinde TEM'in  Bolu kesiminde  İstanbul yönünde başlayan hafif yoğunluk, bugün de devam etti. Özellikle otoyolun  Gerede İlçesi kesiminde yoğuluk görüldü. Bayram tatiline giderken uzun araç kuyruklarının oluştuğu  Bolu Dağı Tüneli kesiminde ise aynı sıkıntı yaşanmadı. Tatilciler, tünelde sorun yaşamadan yola devam etti. TEM'in  Düzce kesiminde de hafif yoğunluk oluşmasına rağmen ulaşımda aksama olmadı. ÇANAKKALE YOĞUN Çanakkale feribot iskelelerinde bayramın son günüyle birlikte tatilcilerin dönüş çilesi başladı.  Sabah erken saatlerde kent merkezine gelenler hiç beklemeden boğazı geçebilirken, öğle saatlerinden itibaren 1 kilometreyi bulan araç kuyruğu tatilcilerin dönüş yolunu zorlaştırdı. SABAH ERKEN GELENLER RAHAT ETTİ Ramazan Bayramı arifesinde başta  İstanbul olmak üzere  Trakya'daki kentlerden tatilini geçirmek için yola çıkıp  Çanakkale Boğaz geçiş hattını kullananlar bayramın son günüyle birlikte  Ege sahilleri,  Edremit Körfezi, Assos ve  Bozcaada gibi turizm merkezlerinde tatillerini tamamlayıp, aynı güzergahtan dönüş yoluna geçti. Bu sabah erken davrananlar  Çanakkale'den  Eceabat ve  Kilitbahir'e,  Lapseki'den ise  Gelibolu'ya, hiç sıra beklemeden feribota geçiş yapabildi. ÖĞLEN SAATLERİNDE 1 KM'LİK KUYRUK Ancak öğle saatlerinden itibaren  Çanakkale Feribot İskelesi'nde 1 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.  Eceabat ve  Kilitbahir arasında sefer yapılan feribot iskelesinin araç depolama alanı dolarken araç kuyruğu Demircioğlu Caddesi'ne taştı. Çift sıra araç kuyruğu, Belediye Kavşağı'na kadar uzadı. Boğaz'da deniz ulaşımını sağlayan Gestaş firması,  Çanakkale'den  Eceabat ve  Kilitbahir'e 4'er feribot ile tarife olmaksızın sefer yapıp, oluşan uzun araç kuyruğunu azaltmak için çalışırken, trafik ekipleri,  İzmir yönünden  Çanakkale istikametine yoğun bir trafiğini bulunduğunu belirtti. Yoldaki araç yoğunluğu,  Ege sahilleri Edremit, Assos ve  Bozcaada'dan dönüşlerin akşam geç saatlere kadar süreceğini gösterdi. LAPSEKİ İSKELESİ'NDE YOĞUNLUK BAŞLADI Çanakkale Feribot İskelesi'ndeki yoğunluk  Gelibolu'ya geçişlerin yapıldığı  Lapseki Feribot İskelesi'nde de yaşanıyor. Bu hattı daha çok  Bursa yönünden gelen tatilciler kullanıyor. Trafik ekipleri  Bursa'dan  Çanakkale yönünde de trafiğin hareketli olduğunu belirtiyor. Gestaş firması,  Lapseki'den  Gelibolu'ya da 4 feribot ile saatsiz sefer yapıyor.  Lapseki İlçesi, Çardak Beldesi'nde ise özel şirkete ait feribotlar saatsiz çalışarak, tatilcileri  Gelibolu'ya taşıyor.
Ramazan Bayramı tatilini tamamlayıp dönüşe geçenler TEM Bolu kesiminde hafif yoğunluk oluşturdu. Çanakkale feribot iskelelerinde ise tatilcilerin dönüş çilesi başladı.

Ramazan Bayramı tatilini tamamlayıp dönüş kararı alan vatandaşlar,  Çanakkale'de trafiğe takılırken; TEM  Bolu kesiminde rahat seyehat ettiler.


BOLU TARAFI RAHAT

Bayram tatilini memleketlerine geçirenler, dönüşte TEM'in  Bolu kesiminde hafif yoğunluk oluşturdu. Tatilciler, dönüş yolunda yoğunluğa yakalanmamak için dün yola çıkmaya başladı. Dün akşam saatlerinde TEM'in  Bolu kesiminde  İstanbul yönünde başlayan hafif yoğunluk, bugün de devam etti. Özellikle otoyolun  Gerede İlçesi kesiminde yoğuluk görüldü. Bayram tatiline giderken uzun araç kuyruklarının oluştuğu  Bolu Dağı Tüneli kesiminde ise aynı sıkıntı yaşanmadı. Tatilciler, tünelde sorun yaşamadan yola devam etti. TEM'in  Düzce kesiminde de hafif yoğunluk oluşmasına rağmen ulaşımda aksama olmadı.


ÇANAKKALE YOĞUN

Çanakkale feribot iskelelerinde bayramın son günüyle birlikte tatilcilerin dönüş çilesi başladı.  Sabah erken saatlerde kent merkezine gelenler hiç beklemeden boğazı geçebilirken, öğle saatlerinden itibaren 1 kilometreyi bulan araç kuyruğu tatilcilerin dönüş yolunu zorlaştırdı.


SABAH ERKEN GELENLER RAHAT ETTİ

Ramazan Bayramı arifesinde başta  İstanbul olmak üzere  Trakya'daki kentlerden tatilini geçirmek için yola çıkıp  Çanakkale Boğaz geçiş hattını kullananlar bayramın son günüyle birlikte  Ege sahilleri,  Edremit Körfezi, Assos ve  Bozcaada gibi turizm merkezlerinde tatillerini tamamlayıp, aynı güzergahtan dönüş yoluna geçti. Bu sabah erken davrananlar  Çanakkale'den  Eceabat ve  Kilitbahir'e,  Lapseki'den ise  Gelibolu'ya, hiç sıra beklemeden feribota geçiş yapabildi.


ÖĞLEN SAATLERİNDE 1 KM'LİK KUYRUK

Ancak öğle saatlerinden itibaren  Çanakkale Feribot İskelesi'nde 1 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.  Eceabat ve  Kilitbahir arasında sefer yapılan feribot iskelesinin araç depolama alanı dolarken araç kuyruğu Demircioğlu Caddesi'ne taştı. Çift sıra araç kuyruğu, Belediye Kavşağı'na kadar uzadı. Boğaz'da deniz ulaşımını sağlayan Gestaş firması,  Çanakkale'den  Eceabat ve  Kilitbahir'e 4'er feribot ile tarife olmaksızın sefer yapıp, oluşan uzun araç kuyruğunu azaltmak için çalışırken, trafik ekipleri,  İzmir yönünden  Çanakkale istikametine yoğun bir trafiğini bulunduğunu belirtti. Yoldaki araç yoğunluğu,  Ege sahilleri Edremit, Assos ve  Bozcaada'dan dönüşlerin akşam geç saatlere kadar süreceğini gösterdi.


LAPSEKİ İSKELESİ'NDE YOĞUNLUK BAŞLADI

Çanakkale Feribot İskelesi'ndeki yoğunluk  Gelibolu'ya geçişlerin yapıldığı  Lapseki Feribot İskelesi'nde de yaşanıyor. Bu hattı daha çok  Bursa yönünden gelen tatilciler kullanıyor. Trafik ekipleri  Bursa'dan  Çanakkale yönünde de trafiğin hareketli olduğunu belirtiyor. Gestaş firması,  Lapseki'den  Gelibolu'ya da 4 feribot ile saatsiz sefer yapıyor.  Lapseki İlçesi, Çardak Beldesi'nde ise özel şirkete ait feribotlar saatsiz çalışarak, tatilcileri  Gelibolu'ya taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.