Bayram, emekli personele iftarda misafir oldu

Kocaeli 30.05.2018 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bayram, emekli personele iftarda misafir oldu

Genel Sekreter İlhan Bayram Büyükşehir Belediyesi’nde çalışırken yakın zamanda emekli olan Canan Şükür’ün evine iftarda misafir oldu

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Büyükşehir Belediyesi’nden emekli olan, Canan Şükür’ün evine iftarda misafir oldu. Büyükşehir Belediyesinin birçok biriminde çalışan ve son olarak Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan emekli olan, Canan Şükür ve ailesi gösterilen vefa karşısında çok mutlu oldu. İftarda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram da hazır bulundu. İftar sonrasında Genel Sekreter İlhan Bayram tarafından Şükür ailesine çiçek hediye edildi. “PERSONELİMİZE DEĞER VERİYORUZ” Her personele eşit bir şekilde değer verdiklerini belirten Genel Sekreter Bayram “Çalışan olsun emekli olan olsun fark etmez, çalışanlarımızı seviyoruz. Kocaeli’ne kazandırdığımı her hizmette çalışanlarımızın bir katkısı var. Canan Hanım da belediyemizde yıllarca vatandaşlarımıza hizmet vermiş bir kardeşimiz. Kendisine emeklilik hayatında ailesiyle birlikte mutluluklar diliyorum” dedi. BENİM İÇİN BÜYÜK ONUR Uzun yıllar birlikte çalıştığı idareci ve müdürlerinin, emekli olduktan sonra kendilerini ziyaret etmesinden memnun olduğunu belirten Canan Şükür “Çok teşekkür ediyorum. Hatırlanmak ve vefa gösterilmesi gerçekten büyük bir onur” dedi.
Genel Sekreter İlhan Bayram Büyükşehir Belediyesi’nde çalışırken yakın zamanda emekli olan Canan Şükür’ün evine iftarda misafir oldu

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Büyükşehir Belediyesi’nden emekli olan, Canan Şükür’ün evine iftarda misafir oldu. Büyükşehir Belediyesinin birçok biriminde çalışan ve son olarak Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan emekli olan, Canan Şükür ve ailesi gösterilen vefa karşısında çok mutlu oldu. İftarda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram da hazır bulundu. İftar sonrasında Genel Sekreter İlhan Bayram tarafından Şükür ailesine çiçek hediye edildi.

“PERSONELİMİZE DEĞER VERİYORUZ”

Her personele eşit bir şekilde değer verdiklerini belirten Genel Sekreter Bayram “Çalışan olsun emekli olan olsun fark etmez, çalışanlarımızı seviyoruz. Kocaeli’ne kazandırdığımı her hizmette çalışanlarımızın bir katkısı var. Canan Hanım da belediyemizde yıllarca vatandaşlarımıza hizmet vermiş bir kardeşimiz. Kendisine emeklilik hayatında ailesiyle birlikte mutluluklar diliyorum” dedi.

BENİM İÇİN BÜYÜK ONUR

Uzun yıllar birlikte çalıştığı idareci ve müdürlerinin, emekli olduktan sonra kendilerini ziyaret etmesinden memnun olduğunu belirten Canan Şükür “Çok teşekkür ediyorum. Hatırlanmak ve vefa gösterilmesi gerçekten büyük bir onur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.