Bayram Tatili için Hükümet...

Ekonomi 25.07.2017 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bayram Tatili için Hükümet...

Kurban Bayramı tatilinin 6 gün olması için vatandaş ve turizmciler hükümetten 31 Ağustos Perşembe günü olan arifeyi de tam gün tatil ilan etmesini bekliyor.

Vatandaş şimdiden  Kurban Bayramı planlarını yapmaya başladı. Bayramın ilk günü  1 Eylül Cuma'ya denk geliyor. Böylece 2  Eylül Cumartesi, 3  Eylül Pazar ve 4  Eylül Pazartesi de tatile denk gelecek. 31 Ağustos perşembe ise arife günü.  Çarşamba günü ise  30 Ağustos Zafer Bayramı olduğundan resmi tatil. ARİFE GÜNÜ TAM GÜN TATİL OLUR MU? Vatandaşın ve turizmcilerin ise hükümetten beklentisi yarım gün olan arife tatilini tam güne çıkarması. Böyle olursa bayram tatili 6 güne çıkacak. Vatandaşın ve turizmcilerin gözü  Bakanlar Kurulu'nun tatil kararında.
Kurban Bayramı tatilinin 6 gün olması için vatandaş ve turizmciler hükümetten 31 Ağustos Perşembe günü olan arifeyi de tam gün tatil ilan etmesini bekliyor.

Vatandaş şimdiden  Kurban Bayramı planlarını yapmaya başladı. Bayramın ilk günü  1 Eylül Cuma'ya denk geliyor. Böylece 2  Eylül Cumartesi, 3  Eylül Pazar ve 4  Eylül Pazartesi de tatile denk gelecek. 31 Ağustos perşembe ise arife günü.  Çarşamba günü ise  30 Ağustos Zafer Bayramı olduğundan resmi tatil.

ARİFE GÜNÜ TAM GÜN TATİL OLUR MU?

Vatandaşın ve turizmcilerin ise hükümetten beklentisi yarım gün olan arife tatilini tam güne çıkarması. Böyle olursa bayram tatili 6 güne çıkacak. Vatandaşın ve turizmcilerin gözü  Bakanlar Kurulu'nun tatil kararında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.