Bayramoğlu Ada’da 30 Ağustos coşkusu!

Darıca 30.08.2018 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bayramoğlu Ada’da 30 Ağustos coşkusu!

Gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Bayramoğlu Ada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Ege ve Akdeniz sahillerini aratmayan Bayramoğlu’nda, ada sakinleri 7’den 70’e Zafer Bayramı için bir araya gelerek unutulmaz bir gün yaşadılar. Birbirinden farklı yarışmalar ve aktiviteler ile Bayramoğlu Ada’da bayram coşkusu adeta tavan yaparken, kutlamalara katılan ada sakinleri okudukları şiirler ile Zafer Bayramı’nı Türk halkına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da unutmadılar.     7’DEN 70’E KATILIM Bayramoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Filiz Elif Akgün günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirirken, ada sakinlerinden Ahmet Hikmet Ayhan ‘Nöbetçi’, Yurdanur Tunca ise ‘Bayram’ isimli şiir okuyarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar. Sunuculuğunu Sergio Gürlek’in yaptığı muhteşem organizasyonda 10.Yıl Marşı ile Bayramoğlu’nu inleten Ada sakinleri, gün boyunca yapılan bayram eğlenceleri ile Bayramoğlu Ada’nın cazibesini bir kez daha gözler önüne serdiler. BAŞKAN İNAN’DAN ‘ZAFER’ VURGUSU Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan yaptığı açıklamada, ‘’30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm imkânsızlıklara rağmen, Türk Milleti’nin sarsılmaz azmi, birlik ve beraberliği, inancı, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en derin duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’dedi.    

Gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Bayramoğlu Ada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Ege ve Akdeniz sahillerini aratmayan Bayramoğlu’nda, ada sakinleri 7’den 70’e Zafer Bayramı için bir araya gelerek unutulmaz bir gün yaşadılar. Birbirinden farklı yarışmalar ve aktiviteler ile Bayramoğlu Ada’da bayram coşkusu adeta tavan yaparken, kutlamalara katılan ada sakinleri okudukları şiirler ile Zafer Bayramı’nı Türk halkına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da unutmadılar.

 

 

7’DEN 70’E KATILIM

Bayramoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Filiz Elif Akgün günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirirken, ada sakinlerinden Ahmet Hikmet Ayhan ‘Nöbetçi’, Yurdanur Tunca ise ‘Bayram’ isimli şiir okuyarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar. Sunuculuğunu Sergio Gürlek’in yaptığı muhteşem organizasyonda 10.Yıl Marşı ile Bayramoğlu’nu inleten Ada sakinleri, gün boyunca yapılan bayram eğlenceleri ile Bayramoğlu Ada’nın cazibesini bir kez daha gözler önüne serdiler.

BAŞKAN İNAN’DAN ‘ZAFER’ VURGUSU

Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan yaptığı açıklamada, ‘’30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm imkânsızlıklara rağmen, Türk Milleti’nin sarsılmaz azmi, birlik ve beraberliği, inancı, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en derin duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.