Bayramoğlu'nda 11 kişi hayata tutundu!

Darıca 07.09.2015 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bayramoğlu'nda 11 kişi hayata tutundu!

Can Kurtaran Timleri bu hafta da birçok vatandaşı boğulmaktan son anda kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sahillerde görev yapan Hayat Kurtarma Timleri yine hayata kurtarmaya devam ediyor. Timler bu hafta Cebeci, Kumcağız, Sarısu ve Bayramoğlu'nda 51 boğulma vakasına anında müdahale etti. SON ANDA HAYATA DÖNDÜLER Büyükşehir Belediyesi'nin Bağırganlı, Sarısu, Seyrek, Bayramoğlu, Kumcağız ve Cebeci Sahilleri'nde vatandaşların can güvenliği için hizmet veren Can Kurtarma Timleri bu hafta da 51 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı. Ekipler Cebeci'de 28, Kumcağız'da 10 Sarısu'da 2 ve Bayramoğlu'nda 11 kişiyi hayatta tuttu. SAĞLIK EKİPLERİ DE ORDA Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankurtaranlık hizmetini sürdürürken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ambulans Birimi de sıcaktan etkilenen, sahillerde rahatsızlanan çok sayıda vatandaşın yardımına koşuyor. 138 vatandaş Büyükşehir Belediyesi sağlık ekiplerinin ambulans hizmetinden yararlandı.​
Can Kurtaran Timleri bu hafta da birçok vatandaşı boğulmaktan son anda kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sahillerde görev yapan Hayat Kurtarma Timleri yine hayata kurtarmaya devam ediyor. Timler bu hafta Cebeci, Kumcağız, Sarısu ve Bayramoğlu'nda 51 boğulma vakasına anında müdahale etti.

SON ANDA HAYATA DÖNDÜLER

Büyükşehir Belediyesi'nin Bağırganlı, Sarısu, Seyrek, Bayramoğlu, Kumcağız ve Cebeci Sahilleri'nde vatandaşların can güvenliği için hizmet veren Can Kurtarma Timleri bu hafta da 51 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı. Ekipler Cebeci'de 28, Kumcağız'da 10 Sarısu'da 2 ve Bayramoğlu'nda 11 kişiyi hayatta tuttu.

SAĞLIK EKİPLERİ DE ORDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankurtaranlık hizmetini sürdürürken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ambulans Birimi de sıcaktan etkilenen, sahillerde rahatsızlanan çok sayıda vatandaşın yardımına koşuyor. 138 vatandaş Büyükşehir Belediyesi sağlık ekiplerinin ambulans hizmetinden yararlandı.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.