Bayramoğlu’nda fiyatlar ikiye katladı!

Darıca 21.12.2015 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bayramoğlu’nda fiyatlar ikiye katladı!

Bir dönem İstanbul’un turizm merkezi olan fakat daha sonra yıldızını kaybeden Bayramoğlu eski günlerine geri dönüyor. Özellikle son dönemde kurulan halk plajları ve yeni yapılan parke yolları ile birlikte yatırımcıların tekrar ilgisini çekmeye başlayan Bayramoğlu’nda arsa fiyatları artışa geçti. METRE KARESİ BİN TL Emlak uzmanları Bayramoğlu’nda arsa fiyatlarının son dönemde artış gösterdiğini dile getirirken, yatırım yapmak için bugünlerin tam zamanı olduğunu söylüyor. Bayramoğlu’nda arsa fiyatları metrekarede bin TL’yi bulmuş durumda. 

Bir dönem İstanbul’un turizm merkezi olan fakat daha sonra yıldızını kaybeden Bayramoğlu eski günlerine geri dönüyor. Özellikle son dönemde kurulan halk plajları ve yeni yapılan parke yolları ile birlikte yatırımcıların tekrar ilgisini çekmeye başlayan Bayramoğlu’nda arsa fiyatları artışa geçti.

METRE KARESİ BİN TL

Emlak uzmanları Bayramoğlu’nda arsa fiyatlarının son dönemde artış gösterdiğini dile getirirken, yatırım yapmak için bugünlerin tam zamanı olduğunu söylüyor. Bayramoğlu’nda arsa fiyatları metrekarede bin TL’yi bulmuş durumda. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.