19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bayramoğlu'nda İşbaşındalar!

Darıca 27.06.2017 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bayramoğlu'nda İşbaşındalar!

Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM), 170 cankurtaran ekibiyle sahillerde boğulma vakalarına müdahale ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, KOSKEM'in sezon boyunca tatilcilerin akın ettiği 8 noktada boğulma olaylarına müdahale etmeye başladığı belirtilerek,  Marmara Denizi'nde  Karamürsel sahilindeki Altınkemer ve  Darıca Bayramoğlu ile Karadenizde  Kandıra sahilindeki Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kerpe, Kumcağız ve Cebeci halk plajlarında haftanın 7 günü hizmet verildiği kaydedildi. Çalışmalarını 170 kişilik ekiple sürdüren merkezin envanterine eklediği yeni ekipman ve araçlarla hizmet kalitesini daha da arttırdığı vurgulanan açıklamada, "Türkiye'de sadece  Kocaeli İtfaiyesi kurtarma filosunda bulunan 2 adet SAR RESCUE modeli jetlere 2 adet daha ilave edilecek. Bunlarla birlikte  Kocaeli sahillerinde 4 adet SAR RESCUE model kurtarma jetlerimizi boğulma olaylarına anında müdahale için hizmet verecek. KOSKEM, SAR RESCUE'lerle birlikte 10 adet jet, 6 adet zodyak botla, filosunu daha da güçlendirdi." ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, KOSKEM'in 2005 yılından itibaren  Marmara ve  Karadeniz sahillerinde sivil toplum kuruşlarının gönüllüleri ile cankurtaranlık hizmeti veren KOSKEM'in bu özelliğiyle  Türkiye'de başka örneğinin olmadığına dikkat çekilerek, 2005 yılından 2016 yaz sezonu sonuna kadar 6 bin 241 kişiyi boğulmaktan kurtardığı belirtildi.
Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM), 170 cankurtaran ekibiyle sahillerde boğulma vakalarına müdahale ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, KOSKEM'in sezon boyunca tatilcilerin akın ettiği 8 noktada boğulma olaylarına müdahale etmeye başladığı belirtilerek,  Marmara Denizi'nde  Karamürsel sahilindeki Altınkemer ve  Darıca Bayramoğlu ile Karadenizde  Kandıra sahilindeki Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kerpe, Kumcağız ve Cebeci halk plajlarında haftanın 7 günü hizmet verildiği kaydedildi.

Çalışmalarını 170 kişilik ekiple sürdüren merkezin envanterine eklediği yeni ekipman ve araçlarla hizmet kalitesini daha da arttırdığı vurgulanan açıklamada, "Türkiye'de sadece  Kocaeli İtfaiyesi kurtarma filosunda bulunan 2 adet SAR RESCUE modeli jetlere 2 adet daha ilave edilecek. Bunlarla birlikte  Kocaeli sahillerinde 4 adet SAR RESCUE model kurtarma jetlerimizi boğulma olaylarına anında müdahale için hizmet verecek. KOSKEM, SAR RESCUE'lerle birlikte 10 adet jet, 6 adet zodyak botla, filosunu daha da güçlendirdi." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, KOSKEM'in 2005 yılından itibaren  Marmara ve  Karadeniz sahillerinde sivil toplum kuruşlarının gönüllüleri ile cankurtaranlık hizmeti veren KOSKEM'in bu özelliğiyle  Türkiye'de başka örneğinin olmadığına dikkat çekilerek, 2005 yılından 2016 yaz sezonu sonuna kadar 6 bin 241 kişiyi boğulmaktan kurtardığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.