Bayramoğlu'nda Kan Donduran Cinayet ve İntihar

Darıca 23.06.2016 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bayramoğlu'nda Kan Donduran Cinayet ve İntihar

Edinilen Bilgiye Göre; Bayramoğlu Ada'da ikamet eden bir şahısın kayınpederini ve eşini öldürdükten sonra intihar ettiği öğrenildi.

Darıca Bayramoğlu'nda cinnet geçiren Fatih Akbaş, eşi ve kayınpederini öldürdükten sonra intihar etti. Cinnet geçiren eski koca eşini ve kayınpederini kurşuna dizdi, aynı silahla intihar etti.  Darıca İlçesi Bayramoğlu Mahallesi Güvercin Sokak No: 39 adresinde oturan bir çocuk babası Fatih Akbaş, boşandığı eşi Bahar Akbaş'ı (27) ve kayınpederi Bülent Anar'ı (51) silahla vurarak öldürdü. Fatih Akbaş, daha sonra aynı silahla kafasına bir el ateş ederek intihar etti. Ticari taksicilik yaptığı örğenilen Fatih Akbaş, sık sık boşandığı eşini rahatsız ettiği, Bahar Akbaş'ın bu nedenle Cumhuriyet Savcılığı'na başvurduğu öğrenilirken, bugün 17.00 sıralarında buluşmak için geldiği eski eşinin evinde cinayetleri işleyerek intihar etti.  Öte yandan Fatih Akbaş'ın eski eşini yatak odasında öldürdüğü, silah sesini duyan kayınpederinin odaya gelmesi üzerine kayınpedereni de ateş ettiği, ayrı yaşayan çiftin ise henüz resmi boşanmasının gerçekleşmediği öğrenildi.        
Edinilen Bilgiye Göre; Bayramoğlu Ada'da ikamet eden bir şahısın kayınpederini ve eşini öldürdükten sonra intihar ettiği öğrenildi.

Darıca Bayramoğlu'nda cinnet geçiren Fatih Akbaş, eşi ve kayınpederini öldürdükten sonra intihar etti.

Cinnet geçiren eski koca eşini ve kayınpederini kurşuna dizdi, aynı silahla intihar etti.  Darıca İlçesi Bayramoğlu Mahallesi Güvercin Sokak No: 39 adresinde oturan bir çocuk babası Fatih Akbaş, boşandığı eşi Bahar Akbaş'ı (27) ve kayınpederi Bülent Anar'ı (51) silahla vurarak öldürdü. Fatih Akbaş, daha sonra aynı silahla kafasına bir el ateş ederek intihar etti. Ticari taksicilik yaptığı örğenilen Fatih Akbaş, sık sık boşandığı eşini rahatsız ettiği, Bahar Akbaş'ın bu nedenle Cumhuriyet Savcılığı'na başvurduğu öğrenilirken, bugün 17.00 sıralarında buluşmak için geldiği eski eşinin evinde cinayetleri işleyerek intihar etti. 
Öte yandan Fatih Akbaş'ın eski eşini yatak odasında öldürdüğü, silah sesini duyan kayınpederinin odaya gelmesi üzerine kayınpedereni de ateş ettiği, ayrı yaşayan çiftin ise henüz resmi boşanmasının gerçekleşmediği öğrenildi. 

13492827_10209079396359468_467229167_n.jpg      13515406_10209079396279466_2045021625_n.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.