Bayramoğlu'nde ölüm getiren CİNNET

Darıca 03.03.2016 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bayramoğlu'nde ölüm getiren CİNNET

Darıca Bayramoğlu'nda cinnet geçiren 56 yaşındaki Mehmet Düz, önce 52 yaşındaki karısı Beysun Özkamışlı Düz'ü vurdu, sonra da aynı silahla intihar etti

Bayramoğlu Mh. Sevinçli Sk. No:24 adresindeki villada meydana gelen olayda Emekli öğretmen Mehnet Düz, dün gece yarısı bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi Beysun Özkanışlı Düz'ü tabancasıyla vurarak öldürdü. Daha sonra aynı silahı şakağına dayayarak tetiği çeken Mehmet Öz'ün yabancı uyruklu bir şahıs tarafından yüklü miktarda dolandırıldığı iddia edildi. Olay öncesi oğlunu arayarak intihar edeceğini söyleyen ve bir daha da telefonlarına cevap vermeyen Mehmet Öz ve karısını bugün öğleden sonra ziyaret eden çocukları korkunç manzarayla karşılaştı ve sinir krizleri geçirdiler. Polis çok yönlü araştırmaya devam ediyor.
Darıca Bayramoğlu'nda cinnet geçiren 56 yaşındaki Mehmet Düz, önce 52 yaşındaki karısı Beysun Özkamışlı Düz'ü vurdu, sonra da aynı silahla intihar etti

Bayramoğlu Mh. Sevinçli Sk. No:24 adresindeki villada meydana gelen olayda Emekli öğretmen Mehnet Düz, dün gece yarısı bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi Beysun Özkanışlı Düz'ü tabancasıyla vurarak öldürdü. Daha sonra aynı silahı şakağına dayayarak tetiği çeken Mehmet Öz'ün yabancı uyruklu bir şahıs tarafından yüklü miktarda dolandırıldığı iddia edildi.

Olay öncesi oğlunu arayarak intihar edeceğini söyleyen ve bir daha da telefonlarına cevap vermeyen Mehmet Öz ve karısını bugün öğleden sonra ziyaret eden çocukları korkunç manzarayla karşılaştı ve sinir krizleri geçirdiler. Polis çok yönlü araştırmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.