BAYRAMOĞLU PLAJI TEMİZLENİYOR!

Darıca 01.08.2018 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BAYRAMOĞLU PLAJI TEMİZLENİYOR!

Bayramoğlu Halk Plajı ve Kadınlar Plajı’nda her gün düzenli olarak çevre ve deniz içi temizliği yapılıyor. İki vardiya olarak bakım personeli tarafından yapılan çevre temizliğinde deniz içi temizlik de ihmal edilmeyerek, filelerle yosun temizliği yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da halk plajına dönüştürdüğü Bayramoğlu sahilinde her gün düzenli olarak çevre ve deniz içi temizliği yapıyor. Denizde biriken yosunların amfibik araç, kum temizleme traktörü ve filelerle periyodik olarak temizlendiği plajda, ayrıca çevre temizliği iki vardiya olarak temizlik personeli ile yürütülüyor. 2 bin ton sahil kumu nakledilip birçok düzenleme yapılan Bayramoğlu Halk ve Kadınlar Plajı’na vatandaşların gönül rahatlığı ile girmeleri için periyodik olarak temizleme çalışmaları yapılıyor. Gece de yürütülen temizlik çalışmalarında kum temizleme traktörü, amfibik araç, file ve çevre temizlik personeli görev yapıyor.   KIYIDAKİ YOSUNLAR TEMİZLENİYOR Bayramoğlu Halk Plajı’nda her gün 04.00-13.00 saatleri arası kum temizleme traktörü ile kıyıda biriken yosunlar temizleniyor. 07.00-16.00 ve 16.00-01.00 saatleri arasında iki vardiya olarak bakım personeli tarafından plajda çevre temizliği ve denizden filelerle yosun temizliği yapılıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na ait amfibik araçla 07.00–16.00 saatleri arası deniz içindeki yosunların temizlenmesiyle ilgili çalışma devam ediyor.
Bayramoğlu Halk Plajı ve Kadınlar Plajı’nda her gün düzenli olarak çevre ve deniz içi temizliği yapılıyor. İki vardiya olarak bakım personeli tarafından yapılan çevre temizliğinde deniz içi temizlik de ihmal edilmeyerek, filelerle yosun temizliği yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da halk plajına dönüştürdüğü Bayramoğlu sahilinde her gün düzenli olarak çevre ve deniz içi temizliği yapıyor. Denizde biriken yosunların amfibik araç, kum temizleme traktörü ve filelerle periyodik olarak temizlendiği plajda, ayrıca çevre temizliği iki vardiya olarak temizlik personeli ile yürütülüyor. 2 bin ton sahil kumu nakledilip birçok düzenleme yapılan Bayramoğlu Halk ve Kadınlar Plajı’na vatandaşların gönül rahatlığı ile girmeleri için periyodik olarak temizleme çalışmaları yapılıyor. Gece de yürütülen temizlik çalışmalarında kum temizleme traktörü, amfibik araç, file ve çevre temizlik personeli görev yapıyor.  

KIYIDAKİ YOSUNLAR TEMİZLENİYOR

Bayramoğlu Halk Plajı’nda her gün 04.00-13.00 saatleri arası kum temizleme traktörü ile kıyıda biriken yosunlar temizleniyor. 07.00-16.00 ve 16.00-01.00 saatleri arasında iki vardiya olarak bakım personeli tarafından plajda çevre temizliği ve denizden filelerle yosun temizliği yapılıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na ait amfibik araçla 07.00–16.00 saatleri arası deniz içindeki yosunların temizlenmesiyle ilgili çalışma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.