Bayramoğlu ve DARICA CHP Yasta

Darıca 09.11.2015 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bayramoğlu ve DARICA CHP Yasta

mansız hastalık sonucu önceki gün hayata gözlerini yuman Bayramoğlu, Darıca ve Gebze’nin tanınmış ve sevilen simalarından Salim Durulmuş dün toprağa verildi.

Gebze Eşrafından, Merhume Fatma Hanım ile Merhum Ahmet Durulmuş’un oğulları Salim Durulmuş amansız hastalık sonucu vefat etti. 68 yaşında önceki gün hayata gözlerini yuman 2 çocuk, 3 torun sahibi Salim Durulmuş’un cenazesi dün öğle namazına müteakiben Çoban Mustafa Paşa Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Osmanyılmaz mahallesi mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi. CHP Gebze İlçe Başkanlığı yapan, ayrıca spor dünyasında da önemli görevlerde bulunan , bir zamanlar Türk Hava Kurumu Gebze şube başkanlığı da yapan Salim Durulmuş’un Cenaze namazına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İlçe Başkanları, bölgemiz siyaset, spor ve iş dünyasından çok sayıda kişi ve Gebzeliler katıldı. Hedef Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan Rahmet, Kederli Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.      
mansız hastalık sonucu önceki gün hayata gözlerini yuman Bayramoğlu, Darıca ve Gebze’nin tanınmış ve sevilen simalarından Salim Durulmuş dün toprağa verildi.

Gebze Eşrafından, Merhume Fatma Hanım ile Merhum Ahmet Durulmuş’un oğulları Salim Durulmuş amansız hastalık sonucu vefat etti. 68 yaşında önceki gün hayata gözlerini yuman 2 çocuk, 3 torun sahibi Salim Durulmuş’un cenazesi dün öğle namazına müteakiben Çoban Mustafa Paşa Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Osmanyılmaz mahallesi mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.
CHP Gebze İlçe Başkanlığı yapan, ayrıca spor dünyasında da önemli görevlerde bulunan , bir zamanlar Türk Hava Kurumu Gebze şube başkanlığı da yapan Salim Durulmuş’un Cenaze namazına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İlçe Başkanları, bölgemiz siyaset, spor ve iş dünyasından çok sayıda kişi ve Gebzeliler katıldı. Hedef Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan Rahmet, Kederli Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.