19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bayramoğlu Yeşilçam Yıldızına İyi Geliyor

Darıca 03.04.2017 - 20:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bayramoğlu Yeşilçam Yıldızına İyi Geliyor

Bir döneme damga vuran isimlerden Yeşilçam yıldızı Sevtap Parman, zamanın acımasızlığına yenik düşse de Bayramoğlu'nda geçirdiği günler onun moralini düzeltti.

Sevtap Parman, Yeşilçam'ın 'Bayan popo' lakaplı oyuncusuydu. Aktif olduğu dönemlerde verdiği cesur pozlarla, oynadığı filmlerde sınır tanımayan sahneleriyle hep gündemdeydi. YÜZÜNDEKİ ÇİZGİLERİ SAKLAYAMIYOR Yaşı ilerledikçe gündemden düşen ve diğer Yeşilçam yıldızları gibi kabuğuna çekilen  Sevtap Parman'ın yüzündeki çizgilerde derinleşmeye başladı. Şimdilerde 56 yaşında olan Yeşilçam yıldızı, ne kadar bakım yapsa da zamanın yüzünde açtığı derin izleri kapatamıyor. Ancak Parman Bayramoğlu'nda geçirdiği günlerle bu duruma hiçte aldırış etmiyor.... İşte  Sevtap Parman'ın son hali;
Bir döneme damga vuran isimlerden Yeşilçam yıldızı Sevtap Parman, zamanın acımasızlığına yenik düşse de Bayramoğlu'nda geçirdiği günler onun moralini düzeltti.

Sevtap Parman, Yeşilçam'ın 'Bayan popo' lakaplı oyuncusuydu. Aktif olduğu dönemlerde verdiği cesur pozlarla, oynadığı filmlerde sınır tanımayan sahneleriyle hep gündemdeydi.

YÜZÜNDEKİ ÇİZGİLERİ SAKLAYAMIYOR

Yaşı ilerledikçe gündemden düşen ve diğer Yeşilçam yıldızları gibi kabuğuna çekilen  Sevtap Parman'ın yüzündeki çizgilerde derinleşmeye başladı. Şimdilerde 56 yaşında olan Yeşilçam yıldızı, ne kadar bakım yapsa da zamanın yüzünde açtığı derin izleri kapatamıyor. Ancak Parman Bayramoğlu'nda geçirdiği günlerle bu duruma hiçte aldırış etmiyor....

İşte  Sevtap Parman'ın son hali;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.