BBP’de Arıcan, resmen il başkanı!

Kocaeli 25.10.2018 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BBP’de Arıcan, resmen il başkanı!

BBP İl Başkanlığı görevine atanan Eyüp Arıcan genel başkan yardımcılarından yetki belgesini alarak resmen il başkanı oldu.

Serhat Duyar’ın BBP İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından yerine Eyüp Arıcan atanmıştı. BBP İl Başkanlığı görevine atanan Eyüp Arıcan genel başkan yardımcıları Osman Tüfekçi ve Ahmet Yeliz’in katılımıyla gerçekleşen programla birlikte yetki belgesini alarak resmen BBP Kocaeli İl Başkanı oldu. VATANSEVERLİĞİNİ İSPAT ETMİŞ BİR PARTİYİZ Program konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yeliz, “BBP olarak Türk siyasetinde kurulduğumuz günden bu yana Türk milletinden yana yarınlara yönelik bu milletin huzurunda hizmet eden, vatanseverliğini ispat etmiş bir partiyiz. Bugün bu hizmet yarışındaki bayrağı eline alıp bu bayrağı en yükseğe çıkarmak için mücadele edecek Eyüp Arıcan kardeşimize yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. DEĞERLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMAMALI Bugün andımız üzerinden af üzerinden yapılan tartışmalar milletimizin duygularıyla oynamaktır. Milletimizin değerleri üzerinden siyaset yapılmasını yanlış buluyoruz. Biz BBP olarak Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde tüm hazırlıklarımızı yaptık. Kocaeli’mizde bundan sonraki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Kocaeli’ne üreteceğimiz hizmetlerin burada yaşayan insanların daha da kalkınması için nasıl bir projeler yaparız bunun derdindeyiz. Biz değerler üzerine siyaset yapmanın amacında değiliz” şeklinde konuştu. CUMHUR İTTİFAKI’NDA İSTEDİĞİMİZ COŞKUYU YAKALAYAMADIK Ardından konuşan BBP Genel Başkan Yardımcı Osman Tüfekçi, “Bildiğiniz üzere geçen seçimlerde Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti Kocaeli listelerinden milletvekili adayı olmuştum. Fakat bu seçim sürecinde biz istediğimiz coşkuyu yakalayamadık. Önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını dinledik. Bizim dediğimiz gibi değerler üzerinden siyaset yapılmamalıdır” şeklinde konuştu. YANLIŞLARIN KARŞISINDA OLACAĞIZ Son olarak konuşan BBP İl Başkanı Eyüp Arıcan, “Beni bu onurlu görevi layık gören genel merkezimiz ve dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biliyorum ki bu görev onurlu olduğu kadar çileli ve meşakkatli bir görev. Ülke genelinde ve yerelde yapılacak her güzel işin yanında olduğumuz gibi yanlışların karşısında olacağımız bilinmelidir. Rabbim bizleri bu yolda utandırmasın” şeklinde konuştu.
BBP İl Başkanlığı görevine atanan Eyüp Arıcan genel başkan yardımcılarından yetki belgesini alarak resmen il başkanı oldu.

Serhat Duyar’ın BBP İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından yerine Eyüp Arıcan atanmıştı. BBP İl Başkanlığı görevine atanan Eyüp Arıcan genel başkan yardımcıları Osman Tüfekçi ve Ahmet Yeliz’in katılımıyla gerçekleşen programla birlikte yetki belgesini alarak resmen BBP Kocaeli İl Başkanı oldu.

VATANSEVERLİĞİNİ İSPAT ETMİŞ BİR PARTİYİZ

Program konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yeliz, “BBP olarak Türk siyasetinde kurulduğumuz günden bu yana Türk milletinden yana yarınlara yönelik bu milletin huzurunda hizmet eden, vatanseverliğini ispat etmiş bir partiyiz. Bugün bu hizmet yarışındaki bayrağı eline alıp bu bayrağı en yükseğe çıkarmak için mücadele edecek Eyüp Arıcan kardeşimize yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DEĞERLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMAMALI

Bugün andımız üzerinden af üzerinden yapılan tartışmalar milletimizin duygularıyla oynamaktır. Milletimizin değerleri üzerinden siyaset yapılmasını yanlış buluyoruz. Biz BBP olarak Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde tüm hazırlıklarımızı yaptık. Kocaeli’mizde bundan sonraki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Kocaeli’ne üreteceğimiz hizmetlerin burada yaşayan insanların daha da kalkınması için nasıl bir projeler yaparız bunun derdindeyiz. Biz değerler üzerine siyaset yapmanın amacında değiliz” şeklinde konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI’NDA İSTEDİĞİMİZ COŞKUYU YAKALAYAMADIK

Ardından konuşan BBP Genel Başkan Yardımcı Osman Tüfekçi, “Bildiğiniz üzere geçen seçimlerde Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti Kocaeli listelerinden milletvekili adayı olmuştum. Fakat bu seçim sürecinde biz istediğimiz coşkuyu yakalayamadık. Önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını dinledik. Bizim dediğimiz gibi değerler üzerinden siyaset yapılmamalıdır” şeklinde konuştu.

YANLIŞLARIN KARŞISINDA OLACAĞIZ

Son olarak konuşan BBP İl Başkanı Eyüp Arıcan, “Beni bu onurlu görevi layık gören genel merkezimiz ve dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biliyorum ki bu görev onurlu olduğu kadar çileli ve meşakkatli bir görev. Ülke genelinde ve yerelde yapılacak her güzel işin yanında olduğumuz gibi yanlışların karşısında olacağımız bilinmelidir. Rabbim bizleri bu yolda utandırmasın” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.