BBP’de durmak yok

Kocaeli 03.11.2017 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BBP’de durmak yok

Kongresini tamamlayan ve teşkilatlanma çalışmalarına hız veren BBP’ye önceki gün yeni katılımlar oldu. Yönetim kurulu toplantısı öncesinde de gerçekleştirilen ziyaretlerle Göksel Erim ve Yüksel Özdemir yeni yönetim kuruluna başarılar diledi

Kongresini gerçekleştiren ve hızla çalışmalara başlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Teşkilatı, olağan yönetim kurulu toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya il yöneticilerinin büyük çoğunluğu katılırken, toplantıda gündem ise gerçekleştirilecek olan projelerdi. Bir yandan projeleri üzerinde çalışmalarını sürdüren BBP’liler, bir yandan da teşkilatlanma ve yeni üye çalışmalarını sürdürdü. Toplantı öncesinde yeni üyelerden Murat Elyıldırım’a rozetini, il muhasibi Mustafa Demiröz takarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Duyar’a anlamlı hediye Önümüzdeki günlerde yeni yönetimini basın ile gerçekleştireceği toplantıda kamuoyuna tanıtmaya hazırlanan BBP’ye hayırlı olsun ziyaretleri de sürüyor. Önceki gün geçekleşen olağan yönetim kurulu toplantısı öncesinde Kocaeli Camileri ve Kur’an Kursları Dernekleri Federasyonu Başkanı Yüksel Özdemir, BBP il binasına gelerek yeni yönetime başarılar diledi. Özdemir, üzerinde Ebu Müslim Horasi’nin sözlerinin yazılı bir çerçeveyi Serhat Duyar’a hediye ederek, Duyar ve ekibine çalışmalarına başarılar diledi. Duyar’da Yüksel Özdemir’in nazik düşüncesi ve ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Daha sonra İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Şubesi Başkan Yadımcısı Göksel Erim BBP’li yöneticileri ziyaret etti. Erim, Myanmar’da bugün yaşananlar ve orada yaşayan Müslümanların yaşadıkları sıkıntıları yöneticilere aktarırken hafta sonu gerçekleştirecek oldukları kahvaltı programına da BBP’lileri davet etti. Duyar hem ziyareti hem de Myanmar’da yaşananlarla ilgili gerçekleştirdiği bilgi paylaşımı için Erim’e teşekkür etti. Ardından BBP’liler gündem doğrultusunda olağana yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.    
Kongresini tamamlayan ve teşkilatlanma çalışmalarına hız veren BBP’ye önceki gün yeni katılımlar oldu. Yönetim kurulu toplantısı öncesinde de gerçekleştirilen ziyaretlerle Göksel Erim ve Yüksel Özdemir yeni yönetim kuruluna başarılar diledi

Kongresini gerçekleştiren ve hızla çalışmalara başlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Teşkilatı, olağan yönetim kurulu toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya il yöneticilerinin büyük çoğunluğu katılırken, toplantıda gündem ise gerçekleştirilecek olan projelerdi. Bir yandan projeleri üzerinde çalışmalarını sürdüren BBP’liler, bir yandan da teşkilatlanma ve yeni üye çalışmalarını sürdürdü. Toplantı öncesinde yeni üyelerden Murat Elyıldırım’a rozetini, il muhasibi Mustafa Demiröz takarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Duyar’a anlamlı hediye

Önümüzdeki günlerde yeni yönetimini basın ile gerçekleştireceği toplantıda kamuoyuna tanıtmaya hazırlanan BBP’ye hayırlı olsun ziyaretleri de sürüyor. Önceki gün geçekleşen olağan yönetim kurulu toplantısı öncesinde Kocaeli Camileri ve Kur’an Kursları Dernekleri Federasyonu Başkanı Yüksel Özdemir, BBP il binasına gelerek yeni yönetime başarılar diledi. Özdemir, üzerinde Ebu Müslim Horasi’nin sözlerinin yazılı bir çerçeveyi Serhat Duyar’a hediye ederek, Duyar ve ekibine çalışmalarına başarılar diledi. Duyar’da Yüksel Özdemir’in nazik düşüncesi ve ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Daha sonra İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Şubesi Başkan Yadımcısı Göksel Erim BBP’li yöneticileri ziyaret etti. Erim, Myanmar’da bugün yaşananlar ve orada yaşayan Müslümanların yaşadıkları sıkıntıları yöneticilere aktarırken hafta sonu gerçekleştirecek oldukları kahvaltı programına da BBP’lileri davet etti. Duyar hem ziyareti hem de Myanmar’da yaşananlarla ilgili gerçekleştirdiği bilgi paylaşımı için Erim’e teşekkür etti. Ardından BBP’liler gündem doğrultusunda olağana yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.