BBP Gebze’ye ‘Bahçe’ atandı!

Gebze 11.11.2018 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BBP Gebze’ye ‘Bahçe’ atandı!

Büyük Birlik Partisi Kocaeli’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken, Başta Gebze olmak üzere 3 ilçeye ilçe başkanlarını atadı. Bu kapsamda Gebze’nin yeni ilçe başkanı Atilla Bahçe oldu.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay BBP Kocaeli İl Başkanlığı görevine, istifa eden il başkanı Serhat Duyar yerine Eyüp Arıcan getirilmişti. İl başkanlığının ardından 3 ilçeye daha başkan ataması yapıldı. BBP Gebze İlçe Başkanlığına Atilla Bahçe, BBP Körfez İlçe Başkanlığına Mustafa Arha, ve BBP Başiskele İlçe Başkanlığına Ali Rıza Ayman getirildi. BAHÇE: YEREL SEÇİME ODAKLIYIZ Atanmasının ardından ilk değerlendirmesini yapan Bahçe, “il başkanımızla bir araya gelerek, süreçle ilgili istişare edeceğiz. Gebze için en iyi yönetimi yapmaya çalışacağız, malum önümüz yerel seçim kısa sürede buna hazır olacağız. Genel başkanım Mustafa Desteci nezdinde genel merkezimize ve il başkanlığımıza şahsıma bu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Atilla Bahçe, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olmuştu.
Büyük Birlik Partisi Kocaeli’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken, Başta Gebze olmak üzere 3 ilçeye ilçe başkanlarını atadı. Bu kapsamda Gebze’nin yeni ilçe başkanı Atilla Bahçe oldu.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay BBP Kocaeli İl Başkanlığı görevine, istifa eden il başkanı Serhat Duyar yerine Eyüp Arıcan getirilmişti. İl başkanlığının ardından 3 ilçeye daha başkan ataması yapıldı. BBP Gebze İlçe Başkanlığına Atilla Bahçe, BBP Körfez İlçe Başkanlığına Mustafa Arha, ve BBP Başiskele İlçe Başkanlığına Ali Rıza Ayman getirildi.

BAHÇE: YEREL SEÇİME ODAKLIYIZ

Atanmasının ardından ilk değerlendirmesini yapan Bahçe, “il başkanımızla bir araya gelerek, süreçle ilgili istişare edeceğiz. Gebze için en iyi yönetimi yapmaya çalışacağız, malum önümüz yerel seçim kısa sürede buna hazır olacağız. Genel başkanım Mustafa Desteci nezdinde genel merkezimize ve il başkanlığımıza şahsıma bu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Atilla Bahçe, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.