19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BBP’Lİ DUYAR’DAN İTİRAZA TEPKİ

Kocaeli 18.10.2017 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BBP’Lİ DUYAR’DAN İTİRAZA TEPKİ

BBP’de bir dönem il yöneticiliği yapan Ercan Keleş, geçtiğimiz Pazar günü tek adaylı kongrede yeniden başkan seçilen Serhat Duyar’ın başkan olmasına itiraz ederek dilekçe verdi. Kongrenin usulsüz olduğunu iddia eden Keleş’e ilk tepki BBP İl Başkanı Serhat Duyar’dan geldi. Duyar, “Keleş’in amacının ne olduğunu anlamadım.” dedi.

15 Ekim Pazar günü BBP’de tek adaylı kongrede yeniden başkan seçilen Serhat Duyar’a BBP’de bir dönem il yöneticiliği yapan Ercan Keleş, Duyar’a kongre öncesi suç duyurusunda bulunmuştu. Keleş kongre sonrası da “kongrenin usulsüz olduğu iddiası” ile itiraz etti. Bunun üzerine BBP İl Başkanı Serhat Duyar sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Keleş’in amacının ne olduğunu anlamadım. Tek listeli olan bir kongreye neden itiraz edilir ki?” dedi. AMACI ANLAYAMADIM 15 Ekim Pazar günü Körfez’de gerçekleşen kongrede tek adaylı olarak yeniden başkan seçilen Serhat Duyar’a kongrenin usulsüz olduğu iddiası ile Ercan Keleş itiraz etti. Konu ile ilgili kendi sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Seçim sonuçlarına itiraz etmedeki amaç nedir anlamadım? Hafta sonu büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz BBP Kocaeli İl Kongresi, malumunuz şahsımın ve istişareler sonucunda belirlediğimiz yönetim listemiz ile aday olduk, başka aday olan çıkmadı. Netice itibari ile tek listeli bir kongre gerçekleşti. Şimdi kalkmışlar kongrenin sonucuna itiraz etmişler. Burada ki amacı anlayamadım?” dedi. 
BBP’de bir dönem il yöneticiliği yapan Ercan Keleş, geçtiğimiz Pazar günü tek adaylı kongrede yeniden başkan seçilen Serhat Duyar’ın başkan olmasına itiraz ederek dilekçe verdi. Kongrenin usulsüz olduğunu iddia eden Keleş’e ilk tepki BBP İl Başkanı Serhat Duyar’dan geldi. Duyar, “Keleş’in amacının ne olduğunu anlamadım.” dedi.

15 Ekim Pazar günü BBP’de tek adaylı kongrede yeniden başkan seçilen Serhat Duyar’a BBP’de bir dönem il yöneticiliği yapan Ercan Keleş, Duyar’a kongre öncesi suç duyurusunda bulunmuştu. Keleş kongre sonrası da “kongrenin usulsüz olduğu iddiası” ile itiraz etti. Bunun üzerine BBP İl Başkanı Serhat Duyar sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Keleş’in amacının ne olduğunu anlamadım. Tek listeli olan bir kongreye neden itiraz edilir ki?” dedi.

AMACI ANLAYAMADIM

15 Ekim Pazar günü Körfez’de gerçekleşen kongrede tek adaylı olarak yeniden başkan seçilen Serhat Duyar’a kongrenin usulsüz olduğu iddiası ile Ercan Keleş itiraz etti. Konu ile ilgili kendi sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Seçim sonuçlarına itiraz etmedeki amaç nedir anlamadım? Hafta sonu büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz BBP Kocaeli İl Kongresi, malumunuz şahsımın ve istişareler sonucunda belirlediğimiz yönetim listemiz ile aday olduk, başka aday olan çıkmadı. Netice itibari ile tek listeli bir kongre gerçekleşti. Şimdi kalkmışlar kongrenin sonucuna itiraz etmişler. Burada ki amacı anlayamadım?” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.