19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BBP’li Duyar, Karaosmanoğlu’na gitti!

Siyaset 12.09.2018 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BBP’li Duyar, Karaosmanoğlu’na gitti!

Başkan Karaosmanoğlu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve yönetimini makamında konuk etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve yönetimi, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonrasında BBP İl Başkanlığı’na konuk olan Başkan Karaosmanoğlu’na iadeyi ziyarette bulunan Duyar ve heyeti, siyasi ve yerel hizmetleri içeren bir dizi görüş alışverişi yaptı. Gençlik hizmetlerinin ağırlık kazandığı görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm birimlerimizle geleceğe kılavuz bir gençlik yetiştiriyoruz” dedi.   “GENÇLİK ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ” BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Büyükşehir Belediyesi’nin ortaya koyduğu gençlik çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Bilgi Evleri, Akademi Lise, Akademi Üniversite, Uluslararası Öğrenciler, Gençlik Kampları ve Gençlik Liderleri başlıkları altında verilen hizmetleri takdir ettiklerini dile getirerek, “BBP olarak gençliğimizin donanımlı yetişmesi için bu anlamda ortaya koyulan her projeyi destekliyoruz. Ülkemizin geleceği çocuklarımız ve gençlerimizdir. Yerel yönetimlerin bu alana da özellikle yoğunlaşmalarını çok faydalı buluyoruz. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun, gençliği ihya etme noktasındaki çabasını da bir o kadar takdirle karşılıyoruz” ifadelerini sarf etti.   “PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ” “Önce insan sonra insan" şiarıyla yola çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sadece bugünün değil yarınların da inşası için gençlik üzerinde tüm gücüyle çalıştığını da belirten BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, “Yakinen takip ettiğim ve bildiğim Kılavuz Gençlik modeli ile manevi geleneğine bağlı, inanç ve değerleriyle milli bir gençliğin yetişmesine katkı sağlandığını görmek bizleri son derece memnun ediyor” şeklinde konuştu. Birliktelikte “Kocaeli Anne Şehir” projesinin de ortaya koyduğu performansla kent genelindeki özellikle kadınlara spor yapma imkânı tanımasının yanı sıra sosyalleşme fırsatı vermesinin önemine de değinildi.   “TÜM DEĞERLERİNİ KUŞANARAK İDRAK ETMİŞ BİR GENÇLİK MODELİ” Medeniyetin kadim ilkelerinden, insanın, zamanın ve mekânın yeniden keşfine kadar birçok konuyu gençliğe anlatmak için çok çalıştıklarını ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnsan ve fıtrat merkezli eğitimin, kültürün, sanatın ve bilginin yeniden kurulmasına ve bütün bunları gerçekleştirmek için çağını, modern zamanı ve tüm yeninin ruhunu, maddeyi ve manayı, sahip olduğu medeniyetin tüm değerlerini kuşanarak idrak etmiş bir gençlik modeli; bugün tekrar bir özlem ve arayış olarak hepimiz için bir zorunluluktur. İşte Büyükşehir Belediyesi olarak bunu başarmanın gayreti içindeyiz. Kocaeli’nin her noktasında çocuk, gençlik ve kadın projelerimize önem veriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.    
Başkan Karaosmanoğlu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve yönetimini makamında konuk etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve yönetimi, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonrasında BBP İl Başkanlığı’na konuk olan Başkan Karaosmanoğlu’na iadeyi ziyarette bulunan Duyar ve heyeti, siyasi ve yerel hizmetleri içeren bir dizi görüş alışverişi yaptı. Gençlik hizmetlerinin ağırlık kazandığı görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm birimlerimizle geleceğe kılavuz bir gençlik yetiştiriyoruz” dedi.

 

“GENÇLİK ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”

BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Büyükşehir Belediyesi’nin ortaya koyduğu gençlik çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Bilgi Evleri, Akademi Lise, Akademi Üniversite, Uluslararası Öğrenciler, Gençlik Kampları ve Gençlik Liderleri başlıkları altında verilen hizmetleri takdir ettiklerini dile getirerek, “BBP olarak gençliğimizin donanımlı yetişmesi için bu anlamda ortaya koyulan her projeyi destekliyoruz. Ülkemizin geleceği çocuklarımız ve gençlerimizdir. Yerel yönetimlerin bu alana da özellikle yoğunlaşmalarını çok faydalı buluyoruz. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun, gençliği ihya etme noktasındaki çabasını da bir o kadar takdirle karşılıyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

“Önce insan sonra insan" şiarıyla yola çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sadece bugünün değil yarınların da inşası için gençlik üzerinde tüm gücüyle çalıştığını da belirten BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, “Yakinen takip ettiğim ve bildiğim Kılavuz Gençlik modeli ile manevi geleneğine bağlı, inanç ve değerleriyle milli bir gençliğin yetişmesine katkı sağlandığını görmek bizleri son derece memnun ediyor” şeklinde konuştu. Birliktelikte “Kocaeli Anne Şehir” projesinin de ortaya koyduğu performansla kent genelindeki özellikle kadınlara spor yapma imkânı tanımasının yanı sıra sosyalleşme fırsatı vermesinin önemine de değinildi.

 

“TÜM DEĞERLERİNİ KUŞANARAK İDRAK ETMİŞ BİR GENÇLİK MODELİ”

Medeniyetin kadim ilkelerinden, insanın, zamanın ve mekânın yeniden keşfine kadar birçok konuyu gençliğe anlatmak için çok çalıştıklarını ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnsan ve fıtrat merkezli eğitimin, kültürün, sanatın ve bilginin yeniden kurulmasına ve bütün bunları gerçekleştirmek için çağını, modern zamanı ve tüm yeninin ruhunu, maddeyi ve manayı, sahip olduğu medeniyetin tüm değerlerini kuşanarak idrak etmiş bir gençlik modeli; bugün tekrar bir özlem ve arayış olarak hepimiz için bir zorunluluktur. İşte Büyükşehir Belediyesi olarak bunu başarmanın gayreti içindeyiz. Kocaeli’nin her noktasında çocuk, gençlik ve kadın projelerimize önem veriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.